Lot: 1

Güncel Fiyat: 4.400 TL Açılış Fiyatı: 4.400 TL Tahmini: 8000 TL Lot Sizde Değil Lot Sizde

LLADRO STİLİZE GEYŞA BİBLO

Yuvarlak kaide üzerine yükselmiş geyşa biblosu dönemin kıyafet ve renklerini bizlere tüm gerçekliği ile sunmaktadır.Geyşanın sağ kulağı üzerindeki aplik çiçek ve elinde tutmuş olduğu yelpaze mükemmel bir detay olup lladro koleksiyoncuları için harika bir örnektir.

Rfn:48

86874587

31 cm

- TL
Pey Ver Lot Sizde Peyiniz iletildi
İzleyici olarak girdiniz
Pey veremezsiniz.
Pey vermek için butonu sağa çekin
  • Canlı müzayede tamamlanmıştır. İlginiz için teşekkür ederiz.
  •  
  • Lotlar
  • Kazandıklarım
  • LLADRO STİLİZE GEYŞA BİBLO-Yuvarlak kaide üzerine yükselmiş geyşa biblosu dönemin kıyafet ve renklerini bizlere tüm gerçekliği ile sunmaktadır.Geyşanın sağ kulağı üzerindeki aplik çiçek ve elinde tutmuş olduğu yelpaze mükemmel bir detay olup lladro koleksiyoncuları için harika bir örnektir.

    Lot No: 1

    Lot: 1

    LLADRO STİLİZE GEYŞA BİBLO-Yuvarlak kaide üzerine yükselmiş geyşa biblosu dönemin kıyafet ve renklerini bizlere tüm gerçekliği ile sunmaktadır.Geyşanın sağ kulağı üzerindeki aplik çiçek ve elinde tutmuş olduğu yelpaze mükemmel bir detay olup lladro koleksiyoncuları için harika bir örnektir.

    TLSatıldı
  • LLADRO FRANSIZ SOYLUSU-Üçgen düz zemin üzerinde dikey yükselmiş artistik bir duruş sergileyen fransız soylu kadın biblosu tüm detayları ile sanatçısı tarafından büyük bir ustalık ile betimlenmiştir. İnce detay işçilik dikkat çekmektedir.

    Lot No: 2

    Lot: 2

    LLADRO FRANSIZ SOYLUSU-Üçgen düz zemin üzerinde dikey yükselmiş artistik bir duruş sergileyen fransız soylu kadın biblosu tüm detayları ile sanatçısı tarafından büyük bir ustalık ile betimlenmiştir. İnce detay işçilik dikkat çekmektedir.

    TLSatıldı
  • LLADRO ÇİÇEKLİ KADIN BİBLO-Yuvarlak zemin üzerinde yükselmiş mağrur bir duruş sergileyen, ellerine beyaz çiçeklerin apliklenmesi ve eserdeki soft renk tonlarının kullanılması bize sadeliğin zerafetini sunmaktadır.

    Lot No: 3

    Lot: 3

    LLADRO ÇİÇEKLİ KADIN BİBLO-Yuvarlak zemin üzerinde yükselmiş mağrur bir duruş sergileyen, ellerine beyaz çiçeklerin apliklenmesi ve eserdeki soft renk tonlarının kullanılması bize sadeliğin zerafetini sunmaktadır.

    TLSatıldı
  • HEREND KUŞ BİBLO-Gerçekçi bir kuş figürünü, detaylar ve canlı renkler harika hareketli bir duruş sergileyen bu biblo nadir bir eser haline gelmiştir.

    Lot No: 6

    Lot: 6

    HEREND KUŞ BİBLO-Gerçekçi bir kuş figürünü, detaylar ve canlı renkler harika hareketli bir duruş sergileyen bu biblo nadir bir eser haline gelmiştir.

    TLSatıldı
  • ROYAL DOULTON TOPAZ SARI ELBİSELİ PORSELEN KADIN BİBLO-Yunanlılar için iyileştirici gücü olan dönem kıyafetine apliklenmiş topaz taşı detayı, parlak saçları ile kraliyet esintili eserimiz namı eskilere dayanan topazın büyüsü ve romantizmini bizlere geçirmektedir.

    Lot No: 7

    Lot: 7

    ROYAL DOULTON TOPAZ SARI ELBİSELİ PORSELEN KADIN BİBLO-Yunanlılar için iyileştirici gücü olan dönem kıyafetine apliklenmiş topaz taşı detayı, parlak saçları ile kraliyet esintili eserimiz namı eskilere dayanan topazın büyüsü ve romantizmini bizlere geçirmektedir.

    TLSatıldı
  • AŞIKLAR BİBLO-Düz kaide üzerine iki frontal insan betimlemesi ile harika bir duruş sergileyen bu eserimizde kullanılan mavi beyaz tonları saf aşkın dinginliğini bize yansıtmıştır. Sanatçının detay anlayışı harikadır. Eser yaklaşık 100 senelik olup ,kondisyon mükemmeldir

    Lot No: 8

    Lot: 8

    AŞIKLAR BİBLO-Düz kaide üzerine iki frontal insan betimlemesi ile harika bir duruş sergileyen bu eserimizde kullanılan mavi beyaz tonları saf aşkın dinginliğini bize yansıtmıştır. Sanatçının detay anlayışı harikadır. Eser yaklaşık 100 senelik olup ,kondisyon mükemmeldir

    TLSatıldı
  • SEVRES DAMGALI MÜCEVHER KUTUSU-Eser boğumlu bir hazne ve kapak ile formunu tamamlamıştır.eserin genelinde bitkisel motifler ve merkezde frogonart tarzı transfer görülmekte olup,altın vermiyeler ile tasarım harika bir ihtişam ile tamamlanmıştır.

    Lot No: 9

    Lot: 9

    SEVRES DAMGALI MÜCEVHER KUTUSU-Eser boğumlu bir hazne ve kapak ile formunu tamamlamıştır.eserin genelinde bitkisel motifler ve merkezde frogonart tarzı transfer görülmekte olup,altın vermiyeler ile tasarım harika bir ihtişam ile tamamlanmıştır.

    TLSatıldı
  • DRESTEN ŞAMDAN-Koleksiyonluk parçalardan Dresten porselen şamdan dönemin en güzel örneklerinden olup tamamı el boyamadır. Üç kollu şamdanımızın altın vermiye detayları dikkat çekicidir.

    Lot No: 10

    Lot: 10

    DRESTEN ŞAMDAN-Koleksiyonluk parçalardan Dresten porselen şamdan dönemin en güzel örneklerinden olup tamamı el boyamadır. Üç kollu şamdanımızın altın vermiye detayları dikkat çekicidir.

    TLSatıldı
  • DRESTEN ŞAMDAN-Koleksiyonluk parçalardan Dresten porselen şamdan dönemin en güzel örneklerinden olup tamamı el boyamadır. Üç kollu şamdanımızın altın vermiye detayları dikkat çekicidir.

    Lot No: 11

    Lot: 11

    DRESTEN ŞAMDAN-Koleksiyonluk parçalardan Dresten porselen şamdan dönemin en güzel örneklerinden olup tamamı el boyamadır. Üç kollu şamdanımızın altın vermiye detayları dikkat çekicidir.

    TLSatıldı
  • DRESTEN ŞAMDAN-Koleksiyonluk parçalardan Dresten porselen şamdan dönemin en güzel örneklerinden olup tamamı el boyamadır. Üç kollu şamdanımızın altın vermiye detayları dikkat çekicidir.

    Lot No: 12

    Lot: 12

    DRESTEN ŞAMDAN-Koleksiyonluk parçalardan Dresten porselen şamdan dönemin en güzel örneklerinden olup tamamı el boyamadır. Üç kollu şamdanımızın altın vermiye detayları dikkat çekicidir.

    TLSatıldı
  • 18.YY FRANSIZ PORSELEN-Yuvarlak kaide üzerine tek boğumlu vazo formunu  iki dik kenarlı kulp ile  tamamlamıştır.18.yüzyılın sonlarına ait nadir parçalarından  olan bu eser şekil betimleme ve seçilen renkler ile türünün tek örneği olabilir.incelik ve ışık geçirgenliği mükemmel olup eserin ön merkezinde ve arka merkezinde antik yunanın imgesel kadın motifleri ve eğlence sahnelerini görüyoruz.yan sırmalarda altın vermiye ve bitkisel motifler yer almaktadır.tek kelime ile tam bir şahaser...NADİR DAMGA

    Lot No: 13

    Lot: 13

    18.YY FRANSIZ PORSELEN-Yuvarlak kaide üzerine tek boğumlu vazo formunu iki dik kenarlı kulp ile tamamlamıştır.18.yüzyılın sonlarına ait nadir parçalarından olan bu eser şekil betimleme ve seçilen renkler ile türünün tek örneği olabilir.incelik ve ışık geçirgenliği mükemmel olup eserin ön merkezinde ve arka merkezinde antik yunanın imgesel kadın motifleri ve eğlence sahnelerini görüyoruz.yan sırmalarda altın vermiye ve bitkisel motifler yer almaktadır.tek kelime ile tam bir şahaser...NADİR DAMGA

    TLSatıldı
  • DRESTEN LA ROCCA ARXİGNANO ÇİÇEKLİ TABAKLI SUNUMLUK-Bir adet tabak ve bir adet sunumluktan oluşan bu eserimizde; tabak form itibari ile derin seçilmiş ve tabak kenarları yarım spiral ,altın vermiye ile hareketlendirilmiştir.Tabağın betimlemesinde ;sunumlukda bulunan aplik dal ve çiçek motiflerine uygun olarak ,stilize çiçek motifleri seçilmiştir.Yine tabağın iki yanında klasik eros motifleri  mevcut olup dönemine uygun bir betimleme ve duruş ile nakşedilmiştir.Tabak merkezinde girlandlar ve geometrik desenler ile klasik döngü tamamlamlanmıştır.Sunumluk ise ; form itibari ile dairesel bir platform üzerinde yükselmiş,kulplar çiçek dalı formunda aplike edilmiştir, yine bol çiçek ve çiçek dalı kapak  ile eser formu tamamlanmıştır.Sunumluğun tezyinatında ; Eros figüleri eserin ana sahnesini oluşturmaktadır. seçilen ,altın tonlar ve pastel tonlar ile sanatçı eseri bir başyapıta dönüştürmüştür.Eser fevkalade kondisyonda olup, nadir örneklerden biridir.

    Lot No: 14

    Lot: 14

    DRESTEN LA ROCCA ARXİGNANO ÇİÇEKLİ TABAKLI SUNUMLUK-Bir adet tabak ve bir adet sunumluktan oluşan bu eserimizde; tabak form itibari ile derin seçilmiş ve tabak kenarları yarım spiral ,altın vermiye ile hareketlendirilmiştir.Tabağın betimlemesinde ;sunumlukda bulunan aplik dal ve çiçek motiflerine uygun olarak ,stilize çiçek motifleri seçilmiştir.Yine tabağın iki yanında klasik eros motifleri mevcut olup dönemine uygun bir betimleme ve duruş ile nakşedilmiştir.Tabak merkezinde girlandlar ve geometrik desenler ile klasik döngü tamamlamlanmıştır.Sunumluk ise ; form itibari ile dairesel bir platform üzerinde yükselmiş,kulplar çiçek dalı formunda aplike edilmiştir, yine bol çiçek ve çiçek dalı kapak ile eser formu tamamlanmıştır.Sunumluğun tezyinatında ; Eros figüleri eserin ana sahnesini oluşturmaktadır. seçilen ,altın tonlar ve pastel tonlar ile sanatçı eseri bir başyapıta dönüştürmüştür.Eser fevkalade kondisyonda olup, nadir örneklerden biridir.

    TLSatıldı
  • HUTSCHENREUTHER 2006 ÇAN-2006 tarihli bu eserimizin ;altın vermiye çan kaide üzerine, değişik duruşlarda deniz canlıları ,insan ve diğer hayvan fiğürleri ile formu tamamlanmıştır.Oldukça detaylı ve hareketli bu eserimizin kondisyonu harikadır.Dünyada sadece 7500 adet üretilmiş olup, görmüş olduğunuz eser 1577. eserdir.

    Lot No: 15

    Lot: 15

    HUTSCHENREUTHER 2006 ÇAN-2006 tarihli bu eserimizin ;altın vermiye çan kaide üzerine, değişik duruşlarda deniz canlıları ,insan ve diğer hayvan fiğürleri ile formu tamamlanmıştır.Oldukça detaylı ve hareketli bu eserimizin kondisyonu harikadır.Dünyada sadece 7500 adet üretilmiş olup, görmüş olduğunuz eser 1577. eserdir.

    TLSatıldı
  • ALMAN,PLAUE SCHİERHOLZ  (PMP) DAMGALI MUMLUK-1970'li yıllarda üretilen bu mumluk, sade şıklığı ve gösterişli görünümü ile dikkat çekiyor. Mumluğun gövdesi, üç yarım hilal şeklinde yukarı doğru yükseliyor ve üç derin boğum ile formunu tamamlıyor. Üçüncü boğum üzerinde, çiçek ve yaprak motifleriyle süslenmiş mumluk külahı yer alıyor. Mumluğun ayakları üzerine aplike edilmiş pastel tonlarda çiçek taçları, eserin zarifliğini artırıyor. İki boğumda ise, gövde baklava desenli, ajur tekniği ile hareketlendirilmiş.Mumluğun genelinde, beyaz üzerine altın vermiye hatlar yoğun bir şekilde kullanılmış. Bu hatlar, eserin hem zenginliğini hem de ihtişamını vurgulamak için kullanılmış. Mumluk, 1970'ler Alman sanatının güzel örneklerinden biri. Kondisyon harikadır.

    Lot No: 16

    Lot: 16

    ALMAN,PLAUE SCHİERHOLZ (PMP) DAMGALI MUMLUK-1970'li yıllarda üretilen bu mumluk, sade şıklığı ve gösterişli görünümü ile dikkat çekiyor. Mumluğun gövdesi, üç yarım hilal şeklinde yukarı doğru yükseliyor ve üç derin boğum ile formunu tamamlıyor. Üçüncü boğum üzerinde, çiçek ve yaprak motifleriyle süslenmiş mumluk külahı yer alıyor. Mumluğun ayakları üzerine aplike edilmiş pastel tonlarda çiçek taçları, eserin zarifliğini artırıyor. İki boğumda ise, gövde baklava desenli, ajur tekniği ile hareketlendirilmiş.Mumluğun genelinde, beyaz üzerine altın vermiye hatlar yoğun bir şekilde kullanılmış. Bu hatlar, eserin hem zenginliğini hem de ihtişamını vurgulamak için kullanılmış. Mumluk, 1970'ler Alman sanatının güzel örneklerinden biri. Kondisyon harikadır.

    TLSatıldı
  • ALMAN,PLAUE SCHİERHOLZ  (PMP) DAMGALI MUMLUK-1970'li yıllarda üretilen bu mumluk, sade şıklığı ve gösterişli görünümü ile dikkat çekiyor. Mumluğun gövdesi, üç yarım hilal şeklinde yukarı doğru yükseliyor ve üç derin boğum ile formunu tamamlıyor. Üçüncü boğum üzerinde, çiçek ve yaprak motifleriyle süslenmiş mumluk külahı yer alıyor. Mumluğun ayakları üzerine aplike edilmiş pastel tonlarda çiçek taçları, eserin zarifliğini artırıyor. İki boğumda ise, gövde baklava desenli, ajur tekniği ile hareketlendirilmiş.Mumluğun genelinde, beyaz üzerine altın vermiye hatlar yoğun bir şekilde kullanılmış. Bu hatlar, eserin hem zenginliğini hem de ihtişamını vurgulamak için kullanılmış. Mumluk, 1970'ler Alman sanatının güzel örneklerinden biri. Kondisyon harikadır.

    Lot No: 17

    Lot: 17

    ALMAN,PLAUE SCHİERHOLZ (PMP) DAMGALI MUMLUK-1970'li yıllarda üretilen bu mumluk, sade şıklığı ve gösterişli görünümü ile dikkat çekiyor. Mumluğun gövdesi, üç yarım hilal şeklinde yukarı doğru yükseliyor ve üç derin boğum ile formunu tamamlıyor. Üçüncü boğum üzerinde, çiçek ve yaprak motifleriyle süslenmiş mumluk külahı yer alıyor. Mumluğun ayakları üzerine aplike edilmiş pastel tonlarda çiçek taçları, eserin zarifliğini artırıyor. İki boğumda ise, gövde baklava desenli, ajur tekniği ile hareketlendirilmiş.Mumluğun genelinde, beyaz üzerine altın vermiye hatlar yoğun bir şekilde kullanılmış. Bu hatlar, eserin hem zenginliğini hem de ihtişamını vurgulamak için kullanılmış. Mumluk, 1970'ler Alman sanatının güzel örneklerinden biri. Kondisyon harikadır.

    TLSatıldı
  • DRESDEN PORSELEN MUMLUK-Düz kaide üzerine tek külah olarak yükselen eser ;sağa sola doğru meyil eden üç boğum ile formu tamamlananmıştır.Merkezinde pastel renklere hakim ,aplike edilmiş bir çiçek yer almaktadır.eser kıvrımları altın vermiye ile hareketlendirilmiş ve fevkalade kondisyondadır.

    Lot No: 18

    Lot: 18

    DRESDEN PORSELEN MUMLUK-Düz kaide üzerine tek külah olarak yükselen eser ;sağa sola doğru meyil eden üç boğum ile formu tamamlananmıştır.Merkezinde pastel renklere hakim ,aplike edilmiş bir çiçek yer almaktadır.eser kıvrımları altın vermiye ile hareketlendirilmiş ve fevkalade kondisyondadır.

    TLSatıldı
  • DRESDEN PORSELEN MUMLUK-Düz kaide üzerine tek külah olarak yükselen eser ;sağa sola doğru meyil eden üç boğum ile formu tamamlananmıştır.Merkezinde pastel renklere hakim ,aplike edilmiş bir çiçek yer almaktadır.eser kıvrımları altın vermiye ile hareketlendirilmiş ve fevkalade kondisyondadır.

    Lot No: 19

    Lot: 19

    DRESDEN PORSELEN MUMLUK-Düz kaide üzerine tek külah olarak yükselen eser ;sağa sola doğru meyil eden üç boğum ile formu tamamlananmıştır.Merkezinde pastel renklere hakim ,aplike edilmiş bir çiçek yer almaktadır.eser kıvrımları altın vermiye ile hareketlendirilmiş ve fevkalade kondisyondadır.

    TLSatıldı
  • DRESDEN KÜP VAZO-Yuvarlak platform üzerine yükselen eserimizin formu , üç boğum ile tamamlanmış olup ,buğum araları serbest oran ile santimize edilmiştir.eserin merkezinde klasik bir çiçek motifi yeralmaktadır.Yine Eser genelinde aplik çiçekler yer almakta olup altın vermiye yoğun olarak kullanılmıştır. Kulp ve kapakta detay işçilik görülmekteedir. Krozyon mevcut değildir.

    Lot No: 20

    Lot: 20

    DRESDEN KÜP VAZO-Yuvarlak platform üzerine yükselen eserimizin formu , üç boğum ile tamamlanmış olup ,buğum araları serbest oran ile santimize edilmiştir.eserin merkezinde klasik bir çiçek motifi yeralmaktadır.Yine Eser genelinde aplik çiçekler yer almakta olup altın vermiye yoğun olarak kullanılmıştır. Kulp ve kapakta detay işçilik görülmekteedir. Krozyon mevcut değildir.

    TLSatıldı
  • LE TALLEC ROGGE GENT TABAKLI SUNUMLUK-Bir adet platformlu tabak ve kapaklı sunumluktan oluşan eserimiz; sanatçı insiyalli ve hitaplıdır, eserin alt tarafında yer almaktadır. Tabak merkezinde altın vermiyeli bir çiçek tacı, etrafında yine dairesel şekilde bitkisel motifler betimlenmiştir.Tabak genelinde:  dairesel olarak bütünlüğü sağlayan, pastel tonlarda kabartmalı bitkisel motifler yeralmaktadır.Sunumluk ise  12 köşeli bir kaide üzerine yükselmiş ve altın vermiyelidir.  ''TT'' kulp ile devam etmiş, 2 boğumlu köşeli bir kapak ile formunu tamamlamıştır.Sunumluk betimlemelerinde; yine diresel bir hareket ile ,pastel tonlarda bitkisel motifler kabartmalı olarak naksedilmiştir. Görünüş itibari ve boyama tekniği ile adeta bir yağlı boya tabloyu andırmaktadır. Türünün nadir örneklerindendir.Kondisyon mükemmel durumdadır.

    Lot No: 21

    Lot: 21

    LE TALLEC ROGGE GENT TABAKLI SUNUMLUK-Bir adet platformlu tabak ve kapaklı sunumluktan oluşan eserimiz; sanatçı insiyalli ve hitaplıdır, eserin alt tarafında yer almaktadır. Tabak merkezinde altın vermiyeli bir çiçek tacı, etrafında yine dairesel şekilde bitkisel motifler betimlenmiştir.Tabak genelinde: dairesel olarak bütünlüğü sağlayan, pastel tonlarda kabartmalı bitkisel motifler yeralmaktadır.Sunumluk ise 12 köşeli bir kaide üzerine yükselmiş ve altın vermiyelidir. ''TT'' kulp ile devam etmiş, 2 boğumlu köşeli bir kapak ile formunu tamamlamıştır.Sunumluk betimlemelerinde; yine diresel bir hareket ile ,pastel tonlarda bitkisel motifler kabartmalı olarak naksedilmiştir. Görünüş itibari ve boyama tekniği ile adeta bir yağlı boya tabloyu andırmaktadır. Türünün nadir örneklerindendir.Kondisyon mükemmel durumdadır.

    TLSatıldı
  • SEVRES ESKİ DAMGALI RENKLİ VAZO-Kare kaide üzerine ,yukarıya doğru yunan stununu andıran bir boğum ile yükselen eserimiz ağız kısmında aplike keçi başı ile formunu tamamlamıştır.Eser yapılışı  ve betimlemesi itibari ile antik bir ritonu andırmaktadır. Hayvan figürleri ve bitkisel stilize motifler eserin geneline yayılmış olup altın vermiye hatları vurgulamak için sanatçışı tarafından büyük bir ustalık ile kullanılmıştır. Eserde mistik bir hava sezilmektedir. Kondisyon fevkalededir.

    Lot No: 22

    Lot: 22

    SEVRES ESKİ DAMGALI RENKLİ VAZO-Kare kaide üzerine ,yukarıya doğru yunan stununu andıran bir boğum ile yükselen eserimiz ağız kısmında aplike keçi başı ile formunu tamamlamıştır.Eser yapılışı ve betimlemesi itibari ile antik bir ritonu andırmaktadır. Hayvan figürleri ve bitkisel stilize motifler eserin geneline yayılmış olup altın vermiye hatları vurgulamak için sanatçışı tarafından büyük bir ustalık ile kullanılmıştır. Eserde mistik bir hava sezilmektedir. Kondisyon fevkalededir.

    TLSatıldı
  • VİYANA DAMGALI SUNUMLUK-Esermiz ; 3 dikme ayak üzeride bir sunu kabını andırmaktadır. Eser betimlemesinde, çevre bordürlerde ,niş çizimleri ,geometrik desenler ve bitkisel motifler gözlemlenmektedir. Eserin tam merkezinde ,klasik tarzda giyinmiş 3 kadın figürü yer almakta olup romantik bir hava sezinlenmektedir. Elinde lir tutan figürün karşıya yansıttığı müzik ziyafeti ,diğer iki kadın figürün yüzlerinden okunmaktadır. Aynı sahnede görülen duvar ve yerdeki geçme geometrik desenler, antik havayı bize yansıtmıştır.Eser betimlemesi ve formu itibari ile 18 yy sonları ile tarihlendirilmektedir. Kondisyon mükemmel.

    Lot No: 23

    Lot: 23

    VİYANA DAMGALI SUNUMLUK-Esermiz ; 3 dikme ayak üzeride bir sunu kabını andırmaktadır. Eser betimlemesinde, çevre bordürlerde ,niş çizimleri ,geometrik desenler ve bitkisel motifler gözlemlenmektedir. Eserin tam merkezinde ,klasik tarzda giyinmiş 3 kadın figürü yer almakta olup romantik bir hava sezinlenmektedir. Elinde lir tutan figürün karşıya yansıttığı müzik ziyafeti ,diğer iki kadın figürün yüzlerinden okunmaktadır. Aynı sahnede görülen duvar ve yerdeki geçme geometrik desenler, antik havayı bize yansıtmıştır.Eser betimlemesi ve formu itibari ile 18 yy sonları ile tarihlendirilmektedir. Kondisyon mükemmel.

    TLSatıldı
  • BAVARİA SUNUMLUK-Bavaria porselenin oldukça erken örneklerinden biri olan bu eserimizde , seçilen ton ve betimlemeler eseri tam anlamı ile bir başyapıta dönüştürmüştür. Kondisyon , tarih ve fiyat kıyaslaması yapıldığında öne çıkan bir fırsat eseridir.Klasik tarz hakim olan bu eserde , merkez sahne dikkat çekicidir.

    Lot No: 24

    Lot: 24

    BAVARİA SUNUMLUK-Bavaria porselenin oldukça erken örneklerinden biri olan bu eserimizde , seçilen ton ve betimlemeler eseri tam anlamı ile bir başyapıta dönüştürmüştür. Kondisyon , tarih ve fiyat kıyaslaması yapıldığında öne çıkan bir fırsat eseridir.Klasik tarz hakim olan bu eserde , merkez sahne dikkat çekicidir.

    TLSatıldı
  • RUE DU BAC DAMGALI MÜCEVHER KUTUSU-Köşeli ve kapaklı bir formu olan porselenimiz, mücevher kutusu olarak imal edilmiş; lakin üzerindeki betimleme ve boyama tekniği ile koleksiyonluk bir esere dönüşmüştür. Detayları dikkat çeken bu eserde ,Kapakta kilit olarak kullanılan trompet parisin ruhuna uygun bir detay olmuştur.kondisyon harika.

    Lot No: 25

    Lot: 25

    RUE DU BAC DAMGALI MÜCEVHER KUTUSU-Köşeli ve kapaklı bir formu olan porselenimiz, mücevher kutusu olarak imal edilmiş; lakin üzerindeki betimleme ve boyama tekniği ile koleksiyonluk bir esere dönüşmüştür. Detayları dikkat çeken bu eserde ,Kapakta kilit olarak kullanılan trompet parisin ruhuna uygun bir detay olmuştur.kondisyon harika.

    TLSatıldı
  • OHASHI 1932 PEDESTAL ALTIN VERMİYELİ KUPA-Bu muhteşem çay fincanı ve tabağı, 1932 yılında Japon Ohashi firması tarafından üretilmiştir. Porselen malzemeden yapılmış olan bu eser, üzerinde pastel renkli güllerden oluşan zarif bir desen taşımaktadır. Fincanın sapı ve tabağın kenarı altın vermiyelidir. Bu eser , Fransız tarzında bir tasarıma sahiptir ve Art Deco akımının etkisini yansıtmaktadır. Bu eser, her koleksiyonere yakışacak nadir bir parçadır.”

    Lot No: 26

    Lot: 26

    OHASHI 1932 PEDESTAL ALTIN VERMİYELİ KUPA-Bu muhteşem çay fincanı ve tabağı, 1932 yılında Japon Ohashi firması tarafından üretilmiştir. Porselen malzemeden yapılmış olan bu eser, üzerinde pastel renkli güllerden oluşan zarif bir desen taşımaktadır. Fincanın sapı ve tabağın kenarı altın vermiyelidir. Bu eser , Fransız tarzında bir tasarıma sahiptir ve Art Deco akımının etkisini yansıtmaktadır. Bu eser, her koleksiyonere yakışacak nadir bir parçadır.”

    TLSatıldı
  • OHASHI 1932 PEDESTAL ALTIN VERMİYELİ KUPA-Bu muhteşem çay fincanı ve tabağı, 1932 yılında Japon Ohashi firması tarafından üretilmiştir. Porselen malzemeden yapılmış olan bu eser, üzerinde pastel renkli güllerden oluşan zarif bir desen taşımaktadır. Fincanın sapı ve tabağın kenarı altın vermiyelidir. Bu eser , Fransız tarzında bir tasarıma sahiptir ve Art Deco akımının etkisini yansıtmaktadır. Bu eser, her koleksiyonere yakışacak nadir bir parçadır.”

    Lot No: 27

    Lot: 27

    OHASHI 1932 PEDESTAL ALTIN VERMİYELİ KUPA-Bu muhteşem çay fincanı ve tabağı, 1932 yılında Japon Ohashi firması tarafından üretilmiştir. Porselen malzemeden yapılmış olan bu eser, üzerinde pastel renkli güllerden oluşan zarif bir desen taşımaktadır. Fincanın sapı ve tabağın kenarı altın vermiyelidir. Bu eser , Fransız tarzında bir tasarıma sahiptir ve Art Deco akımının etkisini yansıtmaktadır. Bu eser, her koleksiyonere yakışacak nadir bir parçadır.”

    TLSatıldı
  • SIRAUD LİMOGES ÇİFT DAMGA HOKKA-Fransız porselen sanatının nadir bir örneği olan bu hokka, 19. yüzyıl sonu veya 20. yüzyıl başında SIRAUD LİMOGES tarafından üretilmiştir. Hokka, kırmızı tabanlı, çiçek motifli ve altın yaldızlı porselenden yapılmıştır. Merkezinde altın renkli bir yuvarlak tasarım olarak bitkisel motifler bulunmaktadır. Hokka’nın iki kulpu ve beş divit girişi vardır. Hokka, hem Rokoko stilinin zarafetini hem de Osmanlı kültürünün zenginliğini yansıtmaktadır. Bu eser, sanat tarihçileri ve koleksiyonerler için büyük ilgi uyandıracaktır.Bu eser, hem sanatsal hem de kültürel açıdan değerlidir. Sanatsal açıdan, hokka, Fransız porselen sanatının incelikli işçiliğini ve zengin renklerini yansıtmaktadır. Hokka’nın formu ve süslemeleri, Rokoko stilinin etkisini göstermektedir. Rokoko stili, 18. yüzyılda Fransa’da ortaya çıkan ve zarif, hafif ve neşeli bir sanat akımıdır. Kültürel açıdan, hokka, Osmanlı kültürü ile Fransız kültürü arasındaki ilişkiyi göstermektedir. Hokka, Osmanlı İmparatorluğu’nda yaşayan zengin ve seçkin kişiler tarafından kullanılan bir statü sembolüydü. Fransız porselen üreticileri, Osmanlı pazarına girmek için hokka gibi ürünler tasarlamış ve üretmiştir. Bu eser, iki farklı kültürün karşılıklı etkileşimini ve alışverişini gösteren bir örnektir.

    Lot No: 28

    Lot: 28

    SIRAUD LİMOGES ÇİFT DAMGA HOKKA-Fransız porselen sanatının nadir bir örneği olan bu hokka, 19. yüzyıl sonu veya 20. yüzyıl başında SIRAUD LİMOGES tarafından üretilmiştir. Hokka, kırmızı tabanlı, çiçek motifli ve altın yaldızlı porselenden yapılmıştır. Merkezinde altın renkli bir yuvarlak tasarım olarak bitkisel motifler bulunmaktadır. Hokka’nın iki kulpu ve beş divit girişi vardır. Hokka, hem Rokoko stilinin zarafetini hem de Osmanlı kültürünün zenginliğini yansıtmaktadır. Bu eser, sanat tarihçileri ve koleksiyonerler için büyük ilgi uyandıracaktır.Bu eser, hem sanatsal hem de kültürel açıdan değerlidir. Sanatsal açıdan, hokka, Fransız porselen sanatının incelikli işçiliğini ve zengin renklerini yansıtmaktadır. Hokka’nın formu ve süslemeleri, Rokoko stilinin etkisini göstermektedir. Rokoko stili, 18. yüzyılda Fransa’da ortaya çıkan ve zarif, hafif ve neşeli bir sanat akımıdır. Kültürel açıdan, hokka, Osmanlı kültürü ile Fransız kültürü arasındaki ilişkiyi göstermektedir. Hokka, Osmanlı İmparatorluğu’nda yaşayan zengin ve seçkin kişiler tarafından kullanılan bir statü sembolüydü. Fransız porselen üreticileri, Osmanlı pazarına girmek için hokka gibi ürünler tasarlamış ve üretmiştir. Bu eser, iki farklı kültürün karşılıklı etkileşimini ve alışverişini gösteren bir örnektir.

    TLSatıldı
  • ALMAN FİNE PORCELAİN MANUFAKTUR MİNİ TEPSİ-1900 lü yılların başları  , fogonart desenli harika bir eser merkezde fransız soyluları doğada resmedilmiştir. Eseri ;Altın vermiye detayları zengin ve ihtişamlı göstermiştir.Rokokonun tüm özellikleri bu esere yansımıştır.yıldızlı eserlerimizdendir.

    Lot No: 29

    Lot: 29

    ALMAN FİNE PORCELAİN MANUFAKTUR MİNİ TEPSİ-1900 lü yılların başları , fogonart desenli harika bir eser merkezde fransız soyluları doğada resmedilmiştir. Eseri ;Altın vermiye detayları zengin ve ihtişamlı göstermiştir.Rokokonun tüm özellikleri bu esere yansımıştır.yıldızlı eserlerimizdendir.

    TLSatıldı
  • FRANKLİN PORSELEN TABAK-Gamebirds of the world . Etrafı altın vermiye olan tabağın merkezinde kuş betimlemeleri ve doğa betimlemeleri yer almaktadır merkez sahnenin altında eserin sanatçısı olan Basil Ede imzası yer almaktadır.

    Lot No: 30

    Lot: 30

    FRANKLİN PORSELEN TABAK-Gamebirds of the world . Etrafı altın vermiye olan tabağın merkezinde kuş betimlemeleri ve doğa betimlemeleri yer almaktadır merkez sahnenin altında eserin sanatçısı olan Basil Ede imzası yer almaktadır.

    TLSatıldı
  • FRANKLİN PORSELEN TABAK-Gamebirds of the world . Etrafı altın vermiye olan tabağın merkezinde kuş betimlemeleri ve doğa betimlemeleri yer almaktadır merkez sahnenin altında eserin sanatçısı olan Basil Ede imzası yer almaktadır.

    Lot No: 31

    Lot: 31

    FRANKLİN PORSELEN TABAK-Gamebirds of the world . Etrafı altın vermiye olan tabağın merkezinde kuş betimlemeleri ve doğa betimlemeleri yer almaktadır merkez sahnenin altında eserin sanatçısı olan Basil Ede imzası yer almaktadır.

    TLSatıldı
  • FRANKLİN PORSELEN TABAK-Gamebirds of the world . Etrafı altın vermiye olan tabağın merkezinde kuş betimlemeleri ve doğa betimlemeleri yer almaktadır merkez sahnenin altında eserin sanatçısı olan Basil Ede imzası yer almaktadır.

    Lot No: 33

    Lot: 33

    FRANKLİN PORSELEN TABAK-Gamebirds of the world . Etrafı altın vermiye olan tabağın merkezinde kuş betimlemeleri ve doğa betimlemeleri yer almaktadır merkez sahnenin altında eserin sanatçısı olan Basil Ede imzası yer almaktadır.

    TLSatıldı
  • FRANKLİN PORSELEN TABAK-Gamebirds of the world . Etrafı altın vermiye olan tabağın merkezinde kuş betimlemeleri ve doğa betimlemeleri yer almaktadır merkez sahnenin altında eserin sanatçısı olan Basil Ede imzası yer almaktadır.

    Lot No: 35

    Lot: 35

    FRANKLİN PORSELEN TABAK-Gamebirds of the world . Etrafı altın vermiye olan tabağın merkezinde kuş betimlemeleri ve doğa betimlemeleri yer almaktadır merkez sahnenin altında eserin sanatçısı olan Basil Ede imzası yer almaktadır.

    TLSatıldı
  • FRANKLİN PORSELEN TABAK-Gamebirds of the world . Etrafı altın vermiye olan tabağın merkezinde kuş betimlemeleri ve doğa betimlemeleri yer almaktadır merkez sahnenin altında eserin sanatçısı olan Basil Ede imzası yer almaktadır.

    Lot No: 36

    Lot: 36

    FRANKLİN PORSELEN TABAK-Gamebirds of the world . Etrafı altın vermiye olan tabağın merkezinde kuş betimlemeleri ve doğa betimlemeleri yer almaktadır merkez sahnenin altında eserin sanatçısı olan Basil Ede imzası yer almaktadır.

    TLSatıldı
  • FRANKLİN PORSELEN TABAK-Gamebirds of the world . Etrafı altın vermiye olan tabağın merkezinde kuş betimlemeleri ve doğa betimlemeleri yer almaktadır merkez sahnenin altında eserin sanatçısı olan Basil Ede imzası yer almaktadır.

    Lot No: 38

    Lot: 38

    FRANKLİN PORSELEN TABAK-Gamebirds of the world . Etrafı altın vermiye olan tabağın merkezinde kuş betimlemeleri ve doğa betimlemeleri yer almaktadır merkez sahnenin altında eserin sanatçısı olan Basil Ede imzası yer almaktadır.

    TLSatıldı
  • GRAFENTHAL PORSELEN BİBLO-Grafenthal, Almanya’nın Thüringen eyaletinde bir kasabadır ve 18. yüzyıldan beri porselen üretimiyle ünlüdür. Bu biblo, 19. yüzyılın sonlarında veya 20. yüzyılın başlarında Carl Schneiders Erben fabrikası tarafından yapılmıştır. Biblo, Rokoko tarzında tasarlanmıştır. Rokoko, 18. yüzyılda Fransa’da ortaya çıkan ve daha sonra Avrupa’nın diğer bölgelerine yayılan bir sanat ve dekorasyon akımıdır. Rokoko, hafiflik, zarafet ve doğal formların eğrisel kullanımıyla karakterize edilir. Bibloda da bu özellikleri görmek mümkündür:Biblonun ana figürleri olan oturan adam ve kadın, Rokoko döneminin tipik giysilerini ve saç stillerini taşıyorlar. Oturdukları platform da Rokoko tarzının süslemeleriyle bezeli. Platformun üzerinde çiçekler ve doğa betimlemeleri mevcut.Biblonun simetrik olmayan bir kompozisyonu göze çarpmakta. Adam ve kadının yüzleri karşılıklı olarak yerleştirilmiş ve aralarında boşluk bırakılmış. Bu da Rokoko’nun asimetrik tasarım kuralını yansıtıyor.Biblonun figürlerinin yüzleri bulanıklaştırılmış olmasına rağmen duyguları tam yansıtmıştır. Bu, onların gizemini korumak veya özel hayatlarına saygı göstermek için yapılmış olabilir.Eser tam anlamı ile bir başyapıttır.

    Lot No: 39

    Lot: 39

    GRAFENTHAL PORSELEN BİBLO-Grafenthal, Almanya’nın Thüringen eyaletinde bir kasabadır ve 18. yüzyıldan beri porselen üretimiyle ünlüdür. Bu biblo, 19. yüzyılın sonlarında veya 20. yüzyılın başlarında Carl Schneiders Erben fabrikası tarafından yapılmıştır. Biblo, Rokoko tarzında tasarlanmıştır. Rokoko, 18. yüzyılda Fransa’da ortaya çıkan ve daha sonra Avrupa’nın diğer bölgelerine yayılan bir sanat ve dekorasyon akımıdır. Rokoko, hafiflik, zarafet ve doğal formların eğrisel kullanımıyla karakterize edilir. Bibloda da bu özellikleri görmek mümkündür:Biblonun ana figürleri olan oturan adam ve kadın, Rokoko döneminin tipik giysilerini ve saç stillerini taşıyorlar. Oturdukları platform da Rokoko tarzının süslemeleriyle bezeli. Platformun üzerinde çiçekler ve doğa betimlemeleri mevcut.Biblonun simetrik olmayan bir kompozisyonu göze çarpmakta. Adam ve kadının yüzleri karşılıklı olarak yerleştirilmiş ve aralarında boşluk bırakılmış. Bu da Rokoko’nun asimetrik tasarım kuralını yansıtıyor.Biblonun figürlerinin yüzleri bulanıklaştırılmış olmasına rağmen duyguları tam yansıtmıştır. Bu, onların gizemini korumak veya özel hayatlarına saygı göstermek için yapılmış olabilir.Eser tam anlamı ile bir başyapıttır.

    TLSatıldı
  • PORSELEN BİBLO MELEKLER-Bu resimde, üç antik figürü görüyoruz. Figürler, sevgi ve cinsellik ile ilişkili kanatlı tanrılar olan Erotes’in birer temsilcisi, Figürlerden biri büyük ve merkezde, diğer ikisi ise küçük ve yanlarda yer alıyor. Büyük figür, başında meyve sepeti taşıyan bir çocuk meleği (Eros) simgeliyor(bolluk ,bereket). Ayaklarında ise iki küçük çocuk meleği (Erotes) görülüyor. Küçük figürler ise keçilerle güreşen çocuk melekleri (Erotes) tasvir ediyor.Bu eser, antik Yunan kültüründe önemli bir yere sahip olan erôs duygusunu yansıtıyor. Erôs, insanların ve tanrıların aklını ele geçiren, yakıcı bir arzu ve tutku uyandıran bir kuvvetti, Erôs aynı zamanda Gaia’nın (Yer tanrıçası) ve Eros’un (Sevgi tanrısı) tüm yaratılışın kaynağı olduğu eski bir mite göre de evrenin başlangıcındaydı,Antik sanatta Eros, farkında olmayan ölümlülere oklarını (“aşkın okları”) atan bir yay ve ok taşıyan kanatlı bir çocuk olarak sıkça tasvir edilirdi, Ayrıca genç aşıklara küçük lir veya flüt çalarak şarkı söyler, gizlilik ve bakirelik sembolü olan güllerle süslenirdi.Bu eser, antik Yunan dokusunu yansıtan  en güzel örneklerinden biridir. Porselen figürlerin zarif biçimleri, canlı renkleri ve detaylı işçiliği göz kamaştırır. Bu eser, erôs’un tarihsel ve kültürel önemini anlamak için eşsiz bir kaynaktır. Bu eser, antik Yunan sanatının en güzel örneklerinden biridir. Porselen figürlerin zarif biçimleri, canlı renkleri ve detaylı işçiliği göz kamaştırır. Eserin sahibi olmak isteyenler için bu fırsat kaçırılmayacak bir şanstır.Afroditin maiyeti olan Eros tekil;Erotesler çoğuldur. Bu eser, erôs’un tarihsel ve kültürel önemini anlamak için eşsiz bir kaynaktır.

    Lot No: 40

    Lot: 40

    PORSELEN BİBLO MELEKLER-Bu resimde, üç antik figürü görüyoruz. Figürler, sevgi ve cinsellik ile ilişkili kanatlı tanrılar olan Erotes’in birer temsilcisi, Figürlerden biri büyük ve merkezde, diğer ikisi ise küçük ve yanlarda yer alıyor. Büyük figür, başında meyve sepeti taşıyan bir çocuk meleği (Eros) simgeliyor(bolluk ,bereket). Ayaklarında ise iki küçük çocuk meleği (Erotes) görülüyor. Küçük figürler ise keçilerle güreşen çocuk melekleri (Erotes) tasvir ediyor.Bu eser, antik Yunan kültüründe önemli bir yere sahip olan erôs duygusunu yansıtıyor. Erôs, insanların ve tanrıların aklını ele geçiren, yakıcı bir arzu ve tutku uyandıran bir kuvvetti, Erôs aynı zamanda Gaia’nın (Yer tanrıçası) ve Eros’un (Sevgi tanrısı) tüm yaratılışın kaynağı olduğu eski bir mite göre de evrenin başlangıcındaydı,Antik sanatta Eros, farkında olmayan ölümlülere oklarını (“aşkın okları”) atan bir yay ve ok taşıyan kanatlı bir çocuk olarak sıkça tasvir edilirdi, Ayrıca genç aşıklara küçük lir veya flüt çalarak şarkı söyler, gizlilik ve bakirelik sembolü olan güllerle süslenirdi.Bu eser, antik Yunan dokusunu yansıtan en güzel örneklerinden biridir. Porselen figürlerin zarif biçimleri, canlı renkleri ve detaylı işçiliği göz kamaştırır. Bu eser, erôs’un tarihsel ve kültürel önemini anlamak için eşsiz bir kaynaktır. Bu eser, antik Yunan sanatının en güzel örneklerinden biridir. Porselen figürlerin zarif biçimleri, canlı renkleri ve detaylı işçiliği göz kamaştırır. Eserin sahibi olmak isteyenler için bu fırsat kaçırılmayacak bir şanstır.Afroditin maiyeti olan Eros tekil;Erotesler çoğuldur. Bu eser, erôs’un tarihsel ve kültürel önemini anlamak için eşsiz bir kaynaktır.

    TLSatıldı
  • MEİTO PORSELEN ÇİN-Eser, Meito Porselen markasının çay takımıdır. Meito Porselen, 1908 yılında Japonya’da kurulmuş ve 1930’larda Çin’e taşınmış bir porselen üreticisidir.Altın vermiye yoğun olarak kullanılmış ve zarif bir şekilde işlenmiştir. betimlemede ise; genel olarak çiçekli ve bitkisel motifli bir desene sahiptir. Çay takımı, bir sütlük, bir şekerlik ve dört fincan ile tabaktan oluşmaktadır. Sütlük,şekerlik, fincanlar, ince ve şeffaf bir yapıya sahiptir.Bu çay takımı, antika bir değere sahiptir. Hem Meito Porselen’in hem de Çin porselen sanatının tarihi ve kültürel önemini yansıtmaktadır. Çin porselen sanatı, “toprağın ateşle dansı” olarak adlandırılan ve yüzyıllardır geliştirilen bir sanat dalıdır. Çin porselenleri, Avrupa, Ortadoğu, Asya ve Osmanlı pazarlarında büyük talep görmüş, beğeni kazanmış ve taklit edilmeye çalışılmıştır. Bu çay takımı, hem kalitesi hem de estetiği ile dikkat çekmektedir. Porselenin parlaklığı, ışık geçirgenliği, çınlama sesi ve renk tonları, göz alıcı bir görünüm sağlamaktadır. Bu çay takımı ile keyifli sohbetlerinize eşlik edecek bir sanat eserine sahip olursunuz.

    Lot No: 41

    Lot: 41

    MEİTO PORSELEN ÇİN-Eser, Meito Porselen markasının çay takımıdır. Meito Porselen, 1908 yılında Japonya’da kurulmuş ve 1930’larda Çin’e taşınmış bir porselen üreticisidir.Altın vermiye yoğun olarak kullanılmış ve zarif bir şekilde işlenmiştir. betimlemede ise; genel olarak çiçekli ve bitkisel motifli bir desene sahiptir. Çay takımı, bir sütlük, bir şekerlik ve dört fincan ile tabaktan oluşmaktadır. Sütlük,şekerlik, fincanlar, ince ve şeffaf bir yapıya sahiptir.Bu çay takımı, antika bir değere sahiptir. Hem Meito Porselen’in hem de Çin porselen sanatının tarihi ve kültürel önemini yansıtmaktadır. Çin porselen sanatı, “toprağın ateşle dansı” olarak adlandırılan ve yüzyıllardır geliştirilen bir sanat dalıdır. Çin porselenleri, Avrupa, Ortadoğu, Asya ve Osmanlı pazarlarında büyük talep görmüş, beğeni kazanmış ve taklit edilmeye çalışılmıştır. Bu çay takımı, hem kalitesi hem de estetiği ile dikkat çekmektedir. Porselenin parlaklığı, ışık geçirgenliği, çınlama sesi ve renk tonları, göz alıcı bir görünüm sağlamaktadır. Bu çay takımı ile keyifli sohbetlerinize eşlik edecek bir sanat eserine sahip olursunuz.

    TLSatıldı
  • MEİSSEN ALTIN VERMİYELİ VE YALDIZLI ÇAY POTU-Eser, 18. yüzyıl Fransız porselen sanatının zarif bir örneğidir. Maisen çay potu olarak bilinen bu takım, beyaz ve altın renklerin uyumlu bir şekilde kullanıldığı, sade ve şık bir tasarıma sahiptir. Çay potu, krema kabı, şekerlik ve altı fincan ve tabaktan oluşan bu takım, çay keyfini lüks bir deneyime dönüştürür. Her parçada, altın vermiyeli saplar, dökme ağızlar ve kenarlar dikkat çeker. Tabaklarda ise altın renkli kabartmalı bir kenar süslemesi vardır.Porselen sanatının inceliklerini yansıtan bu takım, hem görsel hem de işlevsel olarak mükemmeldir. Bu takımı satın alarak, Fransız kültürünün ve tarihinin bir parçasına sahip olabilirsiniz.

    Lot No: 42

    Lot: 42

    MEİSSEN ALTIN VERMİYELİ VE YALDIZLI ÇAY POTU-Eser, 18. yüzyıl Fransız porselen sanatının zarif bir örneğidir. Maisen çay potu olarak bilinen bu takım, beyaz ve altın renklerin uyumlu bir şekilde kullanıldığı, sade ve şık bir tasarıma sahiptir. Çay potu, krema kabı, şekerlik ve altı fincan ve tabaktan oluşan bu takım, çay keyfini lüks bir deneyime dönüştürür. Her parçada, altın vermiyeli saplar, dökme ağızlar ve kenarlar dikkat çeker. Tabaklarda ise altın renkli kabartmalı bir kenar süslemesi vardır.Porselen sanatının inceliklerini yansıtan bu takım, hem görsel hem de işlevsel olarak mükemmeldir. Bu takımı satın alarak, Fransız kültürünün ve tarihinin bir parçasına sahip olabilirsiniz.

    TLSatıldı
  • H&C CHODAU /THUN TK/VİYANA DAMGALI /ÇEKOSLOVAK /TEPSİLİ ÇAY POTU-Eser, H&C Chodau markalı bir Çekoslovak porselen çay takımıdır.Eserde viyana damgasıda mevcuttur. Bu marka, 19. yüzyılın sonlarında ve 20. yüzyılın başlarında Avrupa’da ünlü bir porselen üreticisiydi. Çay takımı, mavi ve altın renklerden oluşan zarif bir tasarıma sahiptir. Takımın parçalarında da, altın yaldızlı motiflerle süslü mavi bir zemin üzerine altın tonları büyük bir ustalık ile kullanılmıştır. Parçaların merkezinde frogonart tarzı sahneler  yer amakta olup, çay potunun dökme ağızı ördek formunda dikkat çekici bir detaydır. Formu ve tezyinatına bakıldığında 1920 ler ile tarihlendirmek doğru olacaktır. Eser tam bir koleksiyonluk parçadır.

    Lot No: 43

    Lot: 43

    H&C CHODAU /THUN TK/VİYANA DAMGALI /ÇEKOSLOVAK /TEPSİLİ ÇAY POTU-Eser, H&C Chodau markalı bir Çekoslovak porselen çay takımıdır.Eserde viyana damgasıda mevcuttur. Bu marka, 19. yüzyılın sonlarında ve 20. yüzyılın başlarında Avrupa’da ünlü bir porselen üreticisiydi. Çay takımı, mavi ve altın renklerden oluşan zarif bir tasarıma sahiptir. Takımın parçalarında da, altın yaldızlı motiflerle süslü mavi bir zemin üzerine altın tonları büyük bir ustalık ile kullanılmıştır. Parçaların merkezinde frogonart tarzı sahneler yer amakta olup, çay potunun dökme ağızı ördek formunda dikkat çekici bir detaydır. Formu ve tezyinatına bakıldığında 1920 ler ile tarihlendirmek doğru olacaktır. Eser tam bir koleksiyonluk parçadır.

    TLSatıldı
  • 1844-46 SEVRES DAMGALI PORSELEN SET/Kral Louis-Philippe-1844-46 yılları arasında Fransa’nın ünlü porselen fabrikası Sèvres tarafından üretilmiş bir çay takımı; 19. yüzyıl Fransız sanatının zarafetini ve inceliğini yansıtan nadir bir eserdir. Sèvres porseleni, Avrupa’nın en kaliteli ve prestijli porselenleri arasında yer almaktadır. Kral Louis-Philippe, 1830-1848 yılları arasında Fransızlar kralı olarak hüküm sürmüş, Temmuz Devrimi ile tahta çıkmış ve Şubat Devrimi ile devrilmiştir. Bu çay takımı, onun döneminin siyasi ve kültürel atmosferini yansıtmaktadır. Bu çay takımı, hem sanat tarihi hem de antika koleksiyonu açısından büyük bir değer taşımaktadır.seçilen renkler ve imgeler dönem sanatına uygun olup, eserde erotesler farklı duruşlarda resmedilmiş,girlandlar ,çiçek motifleri ve geometrik desenler yeralmaktadır.

    Lot No: 44

    Lot: 44

    1844-46 SEVRES DAMGALI PORSELEN SET/Kral Louis-Philippe-1844-46 yılları arasında Fransa’nın ünlü porselen fabrikası Sèvres tarafından üretilmiş bir çay takımı; 19. yüzyıl Fransız sanatının zarafetini ve inceliğini yansıtan nadir bir eserdir. Sèvres porseleni, Avrupa’nın en kaliteli ve prestijli porselenleri arasında yer almaktadır. Kral Louis-Philippe, 1830-1848 yılları arasında Fransızlar kralı olarak hüküm sürmüş, Temmuz Devrimi ile tahta çıkmış ve Şubat Devrimi ile devrilmiştir. Bu çay takımı, onun döneminin siyasi ve kültürel atmosferini yansıtmaktadır. Bu çay takımı, hem sanat tarihi hem de antika koleksiyonu açısından büyük bir değer taşımaktadır.seçilen renkler ve imgeler dönem sanatına uygun olup, eserde erotesler farklı duruşlarda resmedilmiş,girlandlar ,çiçek motifleri ve geometrik desenler yeralmaktadır.

    TLSatıldı
  • MABENS DORF /1882/ALMAN FİNCAN-Alman porselen sanatının nadide bir örneği olan bu fincan ve tabak, 1882 yılında Mabens Dorf markasıyla üretilmiştir. Sekizgen şekilli fincan ve tabak, altın vermiyeli sap, kenar ve süslemelerle bezenmiştir. Yeşil renkli bir zemin üzerine altın vermiyeli geometrik motifleri işlenmiştir. Fincan ve tabak, mükemmel bir durumda korunmuş ve herhangi bir kırık, çatlak veya leke bulunmamaktadır. Bu eser, 19. yüzyılın sonlarında Alman  porselen sanatının zarafetini, kalitesini ve inceliğini gözler önüne sermektedir. ''NADİR''

    Lot No: 45

    Lot: 45

    MABENS DORF /1882/ALMAN FİNCAN-Alman porselen sanatının nadide bir örneği olan bu fincan ve tabak, 1882 yılında Mabens Dorf markasıyla üretilmiştir. Sekizgen şekilli fincan ve tabak, altın vermiyeli sap, kenar ve süslemelerle bezenmiştir. Yeşil renkli bir zemin üzerine altın vermiyeli geometrik motifleri işlenmiştir. Fincan ve tabak, mükemmel bir durumda korunmuş ve herhangi bir kırık, çatlak veya leke bulunmamaktadır. Bu eser, 19. yüzyılın sonlarında Alman porselen sanatının zarafetini, kalitesini ve inceliğini gözler önüne sermektedir. ''NADİR''

    TLSatıldı
  • MABENS DORF /1882/ALMAN FİNCAN-Alman porselen sanatının nadide bir örneği olan bu fincan ve tabak, 1882 yılında Mabens Dorf markasıyla üretilmiştir. Sekizgen şekilli fincan ve tabak, altın vermiyeli sap, kenar ve süslemelerle bezenmiştir. Yeşil renkli bir zemin üzerine altın vermiyeli geometrik motifleri işlenmiştir. Fincan ve tabak, mükemmel bir durumda korunmuş ve herhangi bir kırık, çatlak veya leke bulunmamaktadır. Bu eser, 19. yüzyılın sonlarında Alman  porselen sanatının zarafetini, kalitesini ve inceliğini gözler önüne sermektedir. ''NADİR''

    Lot No: 46

    Lot: 46

    MABENS DORF /1882/ALMAN FİNCAN-Alman porselen sanatının nadide bir örneği olan bu fincan ve tabak, 1882 yılında Mabens Dorf markasıyla üretilmiştir. Sekizgen şekilli fincan ve tabak, altın vermiyeli sap, kenar ve süslemelerle bezenmiştir. Yeşil renkli bir zemin üzerine altın vermiyeli geometrik motifleri işlenmiştir. Fincan ve tabak, mükemmel bir durumda korunmuş ve herhangi bir kırık, çatlak veya leke bulunmamaktadır. Bu eser, 19. yüzyılın sonlarında Alman porselen sanatının zarafetini, kalitesini ve inceliğini gözler önüne sermektedir. ''NADİR''

    TLSatıldı
  • DAMGASIZ MELEKLİ FİNCAN-Eserde damga mevcut olmamasına rağmen , porselen hamuru,formu ve betimlemesi itibari ile kesinlikle 19 yy ortaları ile tarihlendirilebilir.Eser sade şık bir fransız porselenidir.1844 fransasının kalasik sanatını net yansıtmakta olup yine merkez sahne olarak erotesler seçilmiştir. Nadir koleksiyonluk bir eser.

    Lot No: 47

    Lot: 47

    DAMGASIZ MELEKLİ FİNCAN-Eserde damga mevcut olmamasına rağmen , porselen hamuru,formu ve betimlemesi itibari ile kesinlikle 19 yy ortaları ile tarihlendirilebilir.Eser sade şık bir fransız porselenidir.1844 fransasının kalasik sanatını net yansıtmakta olup yine merkez sahne olarak erotesler seçilmiştir. Nadir koleksiyonluk bir eser.

    TLSatıldı
  • DAMGASIZ MELEKLİ FİNCAN-Eserde damga mevcut olmamasına rağmen , porselen hamuru,formu ve betimlemesi itibari ile kesinlikle 19 yy ortaları ile tarihlendirilebilir.Eser sade şık bir fransız porselenidir.1844 fransasının kalasik sanatını net yansıtmakta olup yine merkez sahne olarak erotesler seçilmiştir. Nadir koleksiyonluk bir eser.

    Lot No: 48

    Lot: 48

    DAMGASIZ MELEKLİ FİNCAN-Eserde damga mevcut olmamasına rağmen , porselen hamuru,formu ve betimlemesi itibari ile kesinlikle 19 yy ortaları ile tarihlendirilebilir.Eser sade şık bir fransız porselenidir.1844 fransasının kalasik sanatını net yansıtmakta olup yine merkez sahne olarak erotesler seçilmiştir. Nadir koleksiyonluk bir eser.

    TLSatıldı
  • NORİTAKE JAPAN ALTIN VERMİYELİ ÇAY SETİ-Noritake, 1904 yılında kurulan ve dünyaca ünlü porselen ürünleri üreten bir Japon şirketidir.Eser, Japon porselen sanatının mükemmelliğini ve Batı tarzı zarafetini yansıtan nadir ve değerli bir koleksiyon parçasıdır. Çay takımı, hem çay içmek hem de dekoratif amaçlı kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Çaydanlık,tepsi, şekerlik, krema kabı, altı fincan ve altı tabaktan oluşur. Her parça altın vermiyeli kulplara ve ağızlara ve desenlere sahiptir.

    Lot No: 49

    Lot: 49

    NORİTAKE JAPAN ALTIN VERMİYELİ ÇAY SETİ-Noritake, 1904 yılında kurulan ve dünyaca ünlü porselen ürünleri üreten bir Japon şirketidir.Eser, Japon porselen sanatının mükemmelliğini ve Batı tarzı zarafetini yansıtan nadir ve değerli bir koleksiyon parçasıdır. Çay takımı, hem çay içmek hem de dekoratif amaçlı kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Çaydanlık,tepsi, şekerlik, krema kabı, altı fincan ve altı tabaktan oluşur. Her parça altın vermiyeli kulplara ve ağızlara ve desenlere sahiptir.

    TLSatıldı
  • HAYASI CHINA PORSELEN FİNCAN-Hayasi China, 19. yüzyılın başlarında Japonya’da kurulmuş ve el boyaması porselen ürünleri üretmiş bir şirkettir. Bu fincan, Kutani adı verilen geleneksel bir Japon porselen stiline sahiptir.Kutani, 17. yüzyıldan beri Japonya’nın Ishikawa bölgesinde üretilen ve genellikle altın, kırmızı, yeşil, mor, mavi ve sarı renklerle süslenen bir porselen çeşididir. Kutani porselenleri, çoğunlukla doğa, hayvan, insan ve mitolojik sahneleri betimler. Bu fincan, Kutani’nin tipik özelliklerini gösterir. Fincan ve tabak, altın renkli yaprak,çiçek,geleneksel mimari desenleriyle bezenmiştir.

    Lot No: 50

    Lot: 50

    HAYASI CHINA PORSELEN FİNCAN-Hayasi China, 19. yüzyılın başlarında Japonya’da kurulmuş ve el boyaması porselen ürünleri üretmiş bir şirkettir. Bu fincan, Kutani adı verilen geleneksel bir Japon porselen stiline sahiptir.Kutani, 17. yüzyıldan beri Japonya’nın Ishikawa bölgesinde üretilen ve genellikle altın, kırmızı, yeşil, mor, mavi ve sarı renklerle süslenen bir porselen çeşididir. Kutani porselenleri, çoğunlukla doğa, hayvan, insan ve mitolojik sahneleri betimler. Bu fincan, Kutani’nin tipik özelliklerini gösterir. Fincan ve tabak, altın renkli yaprak,çiçek,geleneksel mimari desenleriyle bezenmiştir.

    TLSatıldı
  • HAYASI CHINA PORSELEN FİNCAN-Hayasi China, 19. yüzyılın başlarında Japonya’da kurulmuş ve el boyaması porselen ürünleri üretmiş bir şirkettir. Bu fincan, Kutani adı verilen geleneksel bir Japon porselen stiline sahiptir.Kutani, 17. yüzyıldan beri Japonya’nın Ishikawa bölgesinde üretilen ve genellikle altın, kırmızı, yeşil, mor, mavi ve sarı renklerle süslenen bir porselen çeşididir. Kutani porselenleri, çoğunlukla doğa, hayvan, insan ve mitolojik sahneleri betimler. Bu fincan, Kutani’nin tipik özelliklerini gösterir. Fincan ve tabak, altın renkli yaprak,çiçek,geleneksel mimari desenleriyle bezenmiştir.

    Lot No: 51

    Lot: 51

    HAYASI CHINA PORSELEN FİNCAN-Hayasi China, 19. yüzyılın başlarında Japonya’da kurulmuş ve el boyaması porselen ürünleri üretmiş bir şirkettir. Bu fincan, Kutani adı verilen geleneksel bir Japon porselen stiline sahiptir.Kutani, 17. yüzyıldan beri Japonya’nın Ishikawa bölgesinde üretilen ve genellikle altın, kırmızı, yeşil, mor, mavi ve sarı renklerle süslenen bir porselen çeşididir. Kutani porselenleri, çoğunlukla doğa, hayvan, insan ve mitolojik sahneleri betimler. Bu fincan, Kutani’nin tipik özelliklerini gösterir. Fincan ve tabak, altın renkli yaprak,çiçek,geleneksel mimari desenleriyle bezenmiştir.

    TLSatıldı
  • ROYAL ALBERT TRİO FİNCAN /BONE CHİNA ENGLAND HEIRLOOM-Bu güzel trio , Royal Albert Heirloom koleksiyonunun bir parçasıdır. Bu koleksiyon, 1980-2000 yılları arasında İngiltere’de üretilmiş ve artık üretimi durdurulmuş  bir koleksiyondur. Takım, beyaz porselen üzerine altın vermiyeler, turuncu, mavi ve  çiçek desenleri ve dalgalı kenarlı tabaklardan oluşur. Takım, İmari tarzı olarak bilinen geleneksel bir Japon porselen sanatını yansıtır. Takım, zarif, sofistike ve kraliyet aurası veren bir görünüme sahiptir.

    Lot No: 52

    Lot: 52

    ROYAL ALBERT TRİO FİNCAN /BONE CHİNA ENGLAND HEIRLOOM-Bu güzel trio , Royal Albert Heirloom koleksiyonunun bir parçasıdır. Bu koleksiyon, 1980-2000 yılları arasında İngiltere’de üretilmiş ve artık üretimi durdurulmuş bir koleksiyondur. Takım, beyaz porselen üzerine altın vermiyeler, turuncu, mavi ve çiçek desenleri ve dalgalı kenarlı tabaklardan oluşur. Takım, İmari tarzı olarak bilinen geleneksel bir Japon porselen sanatını yansıtır. Takım, zarif, sofistike ve kraliyet aurası veren bir görünüme sahiptir.

    TLSatıldı
  • ROYAL ALBERT TRİO FİNCAN /BONE CHİNA ENGLAND HEIRLOOM-Bu güzel çay fincanı ve tabak takımı, Royal Albert Heirloom koleksiyonunun bir parçasıdır. Bu koleksiyon, 1980-2000 yılları arasında İngiltere’de üretilmiş ve artık üretimi durdurulmuş nadir bir koleksiyondur. Takım, beyaz porselen üzerine altın aksanlar, turuncu, mavi ve altın renkli çiçek desenleri ve dalgalı kenarlı tabaklardan oluşur. Takım, İmari tarzı olarak bilinen geleneksel bir Japon porselen sanatını yansıtır. Takım, zarif, sofistike ve kraliyet aurası veren bir görünüme sahiptir.

    Lot No: 53

    Lot: 53

    ROYAL ALBERT TRİO FİNCAN /BONE CHİNA ENGLAND HEIRLOOM-Bu güzel çay fincanı ve tabak takımı, Royal Albert Heirloom koleksiyonunun bir parçasıdır. Bu koleksiyon, 1980-2000 yılları arasında İngiltere’de üretilmiş ve artık üretimi durdurulmuş nadir bir koleksiyondur. Takım, beyaz porselen üzerine altın aksanlar, turuncu, mavi ve altın renkli çiçek desenleri ve dalgalı kenarlı tabaklardan oluşur. Takım, İmari tarzı olarak bilinen geleneksel bir Japon porselen sanatını yansıtır. Takım, zarif, sofistike ve kraliyet aurası veren bir görünüme sahiptir.

    TLSatıldı
  • JKW CARLSBAD ÇAY SETİ/İLK DAMGA/ARI KOVANI-Bavaria'daki Josef Kuba fabrikası tarafından üretilen bu set, her parçası Fransız sanatçı Jean-Honore Fragonard'ın Aşk Hikayesi adlı yağlıboya tablolarından yola çıkılarak, kur yapan çiftleri tasvir eden transfer uygulamalarıyla, güzel bir şekilde dekore edilmiştir.Tabanda JKW damgası ve ayrıca arı kovanı işareti bulunur.Damgası itibari ile fabrikanın ilk eserleri arasında yer alan bu set, 1920 ler ile tarihlendirilir.Pembe renginin tonları ve altın vermiye yoğun olarak kullanılmıştır.zarif bir eserdir. Damgası itibari ile nadir eserlerden biridir.

    Lot No: 54

    Lot: 54

    JKW CARLSBAD ÇAY SETİ/İLK DAMGA/ARI KOVANI-Bavaria'daki Josef Kuba fabrikası tarafından üretilen bu set, her parçası Fransız sanatçı Jean-Honore Fragonard'ın Aşk Hikayesi adlı yağlıboya tablolarından yola çıkılarak, kur yapan çiftleri tasvir eden transfer uygulamalarıyla, güzel bir şekilde dekore edilmiştir.Tabanda JKW damgası ve ayrıca arı kovanı işareti bulunur.Damgası itibari ile fabrikanın ilk eserleri arasında yer alan bu set, 1920 ler ile tarihlendirilir.Pembe renginin tonları ve altın vermiye yoğun olarak kullanılmıştır.zarif bir eserdir. Damgası itibari ile nadir eserlerden biridir.

    TLSatıldı
  • ROYAL HALSEY JAPON FİNCAN/WERY FİNE /L&M-Royal Halsey markasının bir ürünüdür. Bu takım, 1950’lerde Japonya’da üretilmiş, Takım, turkuaz rengi porselen üzerine altın detaylar, merkezde altın vermiyeli  bir çiçek motifi ve tabakta ise delikli bir kenar tasarımı içerir. Takım, parlak, göz alıcı ve şık bir görünüme sahiptir.

    Lot No: 55

    Lot: 55

    ROYAL HALSEY JAPON FİNCAN/WERY FİNE /L&M-Royal Halsey markasının bir ürünüdür. Bu takım, 1950’lerde Japonya’da üretilmiş, Takım, turkuaz rengi porselen üzerine altın detaylar, merkezde altın vermiyeli bir çiçek motifi ve tabakta ise delikli bir kenar tasarımı içerir. Takım, parlak, göz alıcı ve şık bir görünüme sahiptir.

    TLSatıldı
  • ROYAL HALSEY JAPON FİNCAN/WERY FİNE /L&M-Royal Halsey markasının bir ürünüdür. Bu takım, 1950’lerde Japonya’da üretilmiş, Takım, turkuaz rengi porselen üzerine altın detaylar, merkezde altın vermiyeli  bir çiçek motifi ve tabakta ise delikli bir kenar tasarımı içerir. Takım, parlak, göz alıcı ve şık bir görünüme sahiptir.

    Lot No: 56

    Lot: 56

    ROYAL HALSEY JAPON FİNCAN/WERY FİNE /L&M-Royal Halsey markasının bir ürünüdür. Bu takım, 1950’lerde Japonya’da üretilmiş, Takım, turkuaz rengi porselen üzerine altın detaylar, merkezde altın vermiyeli bir çiçek motifi ve tabakta ise delikli bir kenar tasarımı içerir. Takım, parlak, göz alıcı ve şık bir görünüme sahiptir.

    TLSatıldı
  • 18.YÜZYIL FRANSIZ SUNUMLUK-Porselen çamuru dahil tüm süreçleri tamamıyla el yapımıdır.. Eserin genelinde mavi tonlar hakimken betimlemede altın vermiyeli bitki motifleri ,frogonart tarzı portreler yer almaktadır. Eser yapım tekniği itibari ile mükemmel bir merkezi dengeye sahiptir. tüm betimlemeler ve teknikler ele alındığında 18 yy sonlarına denkgelen bir tarih ile tarihlendirilmekte olup,Fransız bir eser olduğu düşünülmektedir.

    Lot No: 57

    Lot: 57

    18.YÜZYIL FRANSIZ SUNUMLUK-Porselen çamuru dahil tüm süreçleri tamamıyla el yapımıdır.. Eserin genelinde mavi tonlar hakimken betimlemede altın vermiyeli bitki motifleri ,frogonart tarzı portreler yer almaktadır. Eser yapım tekniği itibari ile mükemmel bir merkezi dengeye sahiptir. tüm betimlemeler ve teknikler ele alındığında 18 yy sonlarına denkgelen bir tarih ile tarihlendirilmekte olup,Fransız bir eser olduğu düşünülmektedir.

    TLSatıldı
  • CAPODIMONTE PORSELEN TABAK-Capodimonte porselen, 1743-1759 yılları arasında İtalya'nın Napoli kentinde faaliyet gösteren Capodimonte porselen fabrikası tarafından yaratılan porselendir. Capodimonte, erken İtalyan porseleni için en seçkin fabrikadır. Bu porselenlerin ana özellikleri arasında kabartmalı tasvirler,yumuşak porselen hamuru,canlı renkler yer almaktadır.Dini tasvirlerin yanı sıra ,antik yunan mitolojisi, doğa betimlemeleri hayvan tasvirleri gibi figürinler mükemmel detayları ile tasarımlara eklenmiş ve her bir eser başyapıt haline getirilmiştir.eserin kondisyonu harikadır.

    Lot No: 58

    Lot: 58

    CAPODIMONTE PORSELEN TABAK-Capodimonte porselen, 1743-1759 yılları arasında İtalya'nın Napoli kentinde faaliyet gösteren Capodimonte porselen fabrikası tarafından yaratılan porselendir. Capodimonte, erken İtalyan porseleni için en seçkin fabrikadır. Bu porselenlerin ana özellikleri arasında kabartmalı tasvirler,yumuşak porselen hamuru,canlı renkler yer almaktadır.Dini tasvirlerin yanı sıra ,antik yunan mitolojisi, doğa betimlemeleri hayvan tasvirleri gibi figürinler mükemmel detayları ile tasarımlara eklenmiş ve her bir eser başyapıt haline getirilmiştir.eserin kondisyonu harikadır.

    TLSatıldı
  • CAPODIMONTE PORSELEN TABAK-Capodimonte porselen, 1743-1759 yılları arasında İtalya'nın Napoli kentinde faaliyet gösteren Capodimonte porselen fabrikası tarafından yaratılan porselendir. Capodimonte, erken İtalyan porseleni için en seçkin fabrikadır. Bu porselenlerin ana özellikleri arasında kabartmalı tasvirler,yumuşak porselen hamuru,canlı renkler yer almaktadır.Dini tasvirlerin yanı sıra ,antik yunan mitolojisi, doğa betimlemeleri hayvan tasvirleri gibi figürinler mükemmel detayları ile tasarımlara eklenmiş ve her bir eser başyapıt haline getirilmiştir.eserin kondisyonu harikadır.

    Lot No: 59

    Lot: 59

    CAPODIMONTE PORSELEN TABAK-Capodimonte porselen, 1743-1759 yılları arasında İtalya'nın Napoli kentinde faaliyet gösteren Capodimonte porselen fabrikası tarafından yaratılan porselendir. Capodimonte, erken İtalyan porseleni için en seçkin fabrikadır. Bu porselenlerin ana özellikleri arasında kabartmalı tasvirler,yumuşak porselen hamuru,canlı renkler yer almaktadır.Dini tasvirlerin yanı sıra ,antik yunan mitolojisi, doğa betimlemeleri hayvan tasvirleri gibi figürinler mükemmel detayları ile tasarımlara eklenmiş ve her bir eser başyapıt haline getirilmiştir.eserin kondisyonu harikadır.

    TLSatıldı
  • CAPODIMONTE PORSELEN TABAK-Capodimonte porselen, 1743-1759 yılları arasında İtalya'nın Napoli kentinde faaliyet gösteren Capodimonte porselen fabrikası tarafından yaratılan porselendir. Capodimonte, erken İtalyan porseleni için en seçkin fabrikadır. Bu porselenlerin ana özellikleri arasında kabartmalı tasvirler,yumuşak porselen hamuru,canlı renkler yer almaktadır.Dini tasvirlerin yanı sıra ,antik yunan mitolojisi, doğa betimlemeleri hayvan tasvirleri gibi figürinler mükemmel detayları ile tasarımlara eklenmiş ve her bir eser başyapıt haline getirilmiştir.eserin kondisyonu harikadır.

    Lot No: 60

    Lot: 60

    CAPODIMONTE PORSELEN TABAK-Capodimonte porselen, 1743-1759 yılları arasında İtalya'nın Napoli kentinde faaliyet gösteren Capodimonte porselen fabrikası tarafından yaratılan porselendir. Capodimonte, erken İtalyan porseleni için en seçkin fabrikadır. Bu porselenlerin ana özellikleri arasında kabartmalı tasvirler,yumuşak porselen hamuru,canlı renkler yer almaktadır.Dini tasvirlerin yanı sıra ,antik yunan mitolojisi, doğa betimlemeleri hayvan tasvirleri gibi figürinler mükemmel detayları ile tasarımlara eklenmiş ve her bir eser başyapıt haline getirilmiştir.eserin kondisyonu harikadır.

    TLSatıldı
  • CAPODIMONTE PORSELEN TABAK-Capodimonte porselen, 1743-1759 yılları arasında İtalya'nın Napoli kentinde faaliyet gösteren Capodimonte porselen fabrikası tarafından yaratılan porselendir. Capodimonte, erken İtalyan porseleni için en seçkin fabrikadır. Bu porselenlerin ana özellikleri arasında kabartmalı tasvirler,yumuşak porselen hamuru,canlı renkler yer almaktadır.Dini tasvirlerin yanı sıra ,antik yunan mitolojisi, doğa betimlemeleri hayvan tasvirleri gibi figürinler mükemmel detayları ile tasarımlara eklenmiş ve her bir eser başyapıt haline getirilmiştir.eserin kondisyonu harikadır.

    Lot No: 61

    Lot: 61

    CAPODIMONTE PORSELEN TABAK-Capodimonte porselen, 1743-1759 yılları arasında İtalya'nın Napoli kentinde faaliyet gösteren Capodimonte porselen fabrikası tarafından yaratılan porselendir. Capodimonte, erken İtalyan porseleni için en seçkin fabrikadır. Bu porselenlerin ana özellikleri arasında kabartmalı tasvirler,yumuşak porselen hamuru,canlı renkler yer almaktadır.Dini tasvirlerin yanı sıra ,antik yunan mitolojisi, doğa betimlemeleri hayvan tasvirleri gibi figürinler mükemmel detayları ile tasarımlara eklenmiş ve her bir eser başyapıt haline getirilmiştir.eserin kondisyonu harikadır.

    TLSatıldı
  • COPODIMONTE DEV SUNUMLUK-Capodimonte porselen, 1743-1759 yılları arasında İtalya'nın Napoli kentinde faaliyet gösteren Capodimonte porselen fabrikası tarafından yaratılan porselendir. Capodimonte, erken İtalyan porseleni için en seçkin fabrikadır. Bu porselenlerin ana özellikleri arasında kabartmalı tasvirler,yumuşak porselen hamuru,canlı renkler yer almaktadır.Dini tasvirlerin yanı sıra ,antik yunan mitolojisi, doğa betimlemeleri hayvan tasvirleri gibi figürinler mükemmel detayları ile tasarımlara eklenmiş ve her bir eser başyapıt haline getirilmiştir.eserin kondisyonu harikadır.

    Lot No: 62

    Lot: 62

    COPODIMONTE DEV SUNUMLUK-Capodimonte porselen, 1743-1759 yılları arasında İtalya'nın Napoli kentinde faaliyet gösteren Capodimonte porselen fabrikası tarafından yaratılan porselendir. Capodimonte, erken İtalyan porseleni için en seçkin fabrikadır. Bu porselenlerin ana özellikleri arasında kabartmalı tasvirler,yumuşak porselen hamuru,canlı renkler yer almaktadır.Dini tasvirlerin yanı sıra ,antik yunan mitolojisi, doğa betimlemeleri hayvan tasvirleri gibi figürinler mükemmel detayları ile tasarımlara eklenmiş ve her bir eser başyapıt haline getirilmiştir.eserin kondisyonu harikadır.

    TLSatıldı
  • CAPODIMONTE ÇAY SETİ-Capodimonte porselen, 1743-1759 yılları arasında İtalya'nın Napoli kentinde faaliyet gösteren Capodimonte porselen fabrikası tarafından yaratılan porselendir. Capodimonte, erken İtalyan porseleni için en seçkin fabrikadır. Bu porselenlerin ana özellikleri arasında kabartmalı tasvirler,yumuşak porselen hamuru,canlı renkler yer almaktadır.Dini tasvirlerin yanı sıra ,antik yunan mitolojisi, doğa betimlemeleri hayvan tasvirleri gibi figürinler mükemmel detayları ile tasarımlara eklenmiş ve her bir eser başyapıt haline getirilmiştir.eserin kondisyonu harikadır.

    Lot No: 63

    Lot: 63

    CAPODIMONTE ÇAY SETİ-Capodimonte porselen, 1743-1759 yılları arasında İtalya'nın Napoli kentinde faaliyet gösteren Capodimonte porselen fabrikası tarafından yaratılan porselendir. Capodimonte, erken İtalyan porseleni için en seçkin fabrikadır. Bu porselenlerin ana özellikleri arasında kabartmalı tasvirler,yumuşak porselen hamuru,canlı renkler yer almaktadır.Dini tasvirlerin yanı sıra ,antik yunan mitolojisi, doğa betimlemeleri hayvan tasvirleri gibi figürinler mükemmel detayları ile tasarımlara eklenmiş ve her bir eser başyapıt haline getirilmiştir.eserin kondisyonu harikadır.

    TLSatıldı
  • CAPODIMONTE FİNCAN-Capodimonte porselen, 1743-1759 yılları arasında İtalya'nın Napoli kentinde faaliyet gösteren Capodimonte porselen fabrikası tarafından yaratılan porselendir. Capodimonte, erken İtalyan porseleni için en seçkin fabrikadır. Bu porselenlerin ana özellikleri arasında kabartmalı tasvirler,yumuşak porselen hamuru,canlı renkler yer almaktadır.Dini tasvirlerin yanı sıra ,antik yunan mitolojisi, doğa betimlemeleri hayvan tasvirleri gibi figürinler mükemmel detayları ile tasarımlara eklenmiş ve her bir eser başyapıt haline getirilmiştir.eserin kondisyonu harikadır.

    Lot No: 64

    Lot: 64

    CAPODIMONTE FİNCAN-Capodimonte porselen, 1743-1759 yılları arasında İtalya'nın Napoli kentinde faaliyet gösteren Capodimonte porselen fabrikası tarafından yaratılan porselendir. Capodimonte, erken İtalyan porseleni için en seçkin fabrikadır. Bu porselenlerin ana özellikleri arasında kabartmalı tasvirler,yumuşak porselen hamuru,canlı renkler yer almaktadır.Dini tasvirlerin yanı sıra ,antik yunan mitolojisi, doğa betimlemeleri hayvan tasvirleri gibi figürinler mükemmel detayları ile tasarımlara eklenmiş ve her bir eser başyapıt haline getirilmiştir.eserin kondisyonu harikadır.

    TLSatıldı
  • CAPODIMONTE FİNCAN-Capodimonte porselen, 1743-1759 yılları arasında İtalya'nın Napoli kentinde faaliyet gösteren Capodimonte porselen fabrikası tarafından yaratılan porselendir. Capodimonte, erken İtalyan porseleni için en seçkin fabrikadır. Bu porselenlerin ana özellikleri arasında kabartmalı tasvirler,yumuşak porselen hamuru,canlı renkler yer almaktadır.Dini tasvirlerin yanı sıra ,antik yunan mitolojisi, doğa betimlemeleri hayvan tasvirleri gibi figürinler mükemmel detayları ile tasarımlara eklenmiş ve her bir eser başyapıt haline getirilmiştir.eserin kondisyonu harikadır.

    Lot No: 65

    Lot: 65

    CAPODIMONTE FİNCAN-Capodimonte porselen, 1743-1759 yılları arasında İtalya'nın Napoli kentinde faaliyet gösteren Capodimonte porselen fabrikası tarafından yaratılan porselendir. Capodimonte, erken İtalyan porseleni için en seçkin fabrikadır. Bu porselenlerin ana özellikleri arasında kabartmalı tasvirler,yumuşak porselen hamuru,canlı renkler yer almaktadır.Dini tasvirlerin yanı sıra ,antik yunan mitolojisi, doğa betimlemeleri hayvan tasvirleri gibi figürinler mükemmel detayları ile tasarımlara eklenmiş ve her bir eser başyapıt haline getirilmiştir.eserin kondisyonu harikadır.

    TLSatıldı
  • CAPODIMONTE FİNCAN-Capodimonte porselen, 1743-1759 yılları arasında İtalya'nın Napoli kentinde faaliyet gösteren Capodimonte porselen fabrikası tarafından yaratılan porselendir. Capodimonte, erken İtalyan porseleni için en seçkin fabrikadır. Bu porselenlerin ana özellikleri arasında kabartmalı tasvirler,yumuşak porselen hamuru,canlı renkler yer almaktadır.Dini tasvirlerin yanı sıra ,antik yunan mitolojisi, doğa betimlemeleri hayvan tasvirleri gibi figürinler mükemmel detayları ile tasarımlara eklenmiş ve her bir eser başyapıt haline getirilmiştir.eserin kondisyonu harikadır.

    Lot No: 66

    Lot: 66

    CAPODIMONTE FİNCAN-Capodimonte porselen, 1743-1759 yılları arasında İtalya'nın Napoli kentinde faaliyet gösteren Capodimonte porselen fabrikası tarafından yaratılan porselendir. Capodimonte, erken İtalyan porseleni için en seçkin fabrikadır. Bu porselenlerin ana özellikleri arasında kabartmalı tasvirler,yumuşak porselen hamuru,canlı renkler yer almaktadır.Dini tasvirlerin yanı sıra ,antik yunan mitolojisi, doğa betimlemeleri hayvan tasvirleri gibi figürinler mükemmel detayları ile tasarımlara eklenmiş ve her bir eser başyapıt haline getirilmiştir.eserin kondisyonu harikadır.

    TLSatıldı
  • CAPODIMONTE VİCTORİA-Capodimonte porselen, 1743-1759 yılları arasında İtalya'nın Napoli kentinde faaliyet gösteren Capodimonte porselen fabrikası tarafından yaratılan porselendir. Capodimonte, erken İtalyan porseleni için en seçkin fabrikadır. Bu porselenlerin ana özellikleri arasında kabartmalı tasvirler,yumuşak porselen hamuru,canlı renkler yer almaktadır.Dini tasvirlerin yanı sıra ,antik yunan mitolojisi, doğa betimlemeleri hayvan tasvirleri gibi figürinler mükemmel detayları ile tasarımlara eklenmiş ve her bir eser başyapıt haline getirilmiştir.eserin kondisyonu harikadır.

    Lot No: 67

    Lot: 67

    CAPODIMONTE VİCTORİA-Capodimonte porselen, 1743-1759 yılları arasında İtalya'nın Napoli kentinde faaliyet gösteren Capodimonte porselen fabrikası tarafından yaratılan porselendir. Capodimonte, erken İtalyan porseleni için en seçkin fabrikadır. Bu porselenlerin ana özellikleri arasında kabartmalı tasvirler,yumuşak porselen hamuru,canlı renkler yer almaktadır.Dini tasvirlerin yanı sıra ,antik yunan mitolojisi, doğa betimlemeleri hayvan tasvirleri gibi figürinler mükemmel detayları ile tasarımlara eklenmiş ve her bir eser başyapıt haline getirilmiştir.eserin kondisyonu harikadır.

    TLSatıldı
  • COPODIMONTE 1366 MÜCEVHER KUTUSU-Capodimonte porselen, 1743-1759 yılları arasında İtalya'nın Napoli kentinde faaliyet gösteren Capodimonte porselen fabrikası tarafından yaratılan porselendir. Capodimonte, erken İtalyan porseleni için en seçkin fabrikadır. Bu porselenlerin ana özellikleri arasında kabartmalı tasvirler,yumuşak porselen hamuru,canlı renkler yer almaktadır.Dini tasvirlerin yanı sıra ,antik yunan mitolojisi, doğa betimlemeleri hayvan tasvirleri gibi figürinler mükemmel detayları ile tasarımlara eklenmiş ve her bir eser başyapıt haline getirilmiştir.eserin kondisyonu harikadır.

    Lot No: 68

    Lot: 68

    COPODIMONTE 1366 MÜCEVHER KUTUSU-Capodimonte porselen, 1743-1759 yılları arasında İtalya'nın Napoli kentinde faaliyet gösteren Capodimonte porselen fabrikası tarafından yaratılan porselendir. Capodimonte, erken İtalyan porseleni için en seçkin fabrikadır. Bu porselenlerin ana özellikleri arasında kabartmalı tasvirler,yumuşak porselen hamuru,canlı renkler yer almaktadır.Dini tasvirlerin yanı sıra ,antik yunan mitolojisi, doğa betimlemeleri hayvan tasvirleri gibi figürinler mükemmel detayları ile tasarımlara eklenmiş ve her bir eser başyapıt haline getirilmiştir.eserin kondisyonu harikadır.

    TLSatıldı
  • COPODİMONTE TABLO-Capodimonte porselen, 1743-1759 yılları arasında İtalya'nın Napoli kentinde faaliyet gösteren Capodimonte porselen fabrikası tarafından yaratılan porselendir. Capodimonte, erken İtalyan porseleni için en seçkin fabrikadır. Bu porselenlerin ana özellikleri arasında kabartmalı tasvirler,yumuşak porselen hamuru,canlı renkler yer almaktadır.Dini tasvirlerin yanı sıra ,antik yunan mitolojisi, doğa betimlemeleri hayvan tasvirleri gibi figürinler mükemmel detayları ile tasarımlara eklenmiş ve her bir eser başyapıt haline getirilmiştir.eserin kondisyonu harikadır.

    Lot No: 69

    Lot: 69

    COPODİMONTE TABLO-Capodimonte porselen, 1743-1759 yılları arasında İtalya'nın Napoli kentinde faaliyet gösteren Capodimonte porselen fabrikası tarafından yaratılan porselendir. Capodimonte, erken İtalyan porseleni için en seçkin fabrikadır. Bu porselenlerin ana özellikleri arasında kabartmalı tasvirler,yumuşak porselen hamuru,canlı renkler yer almaktadır.Dini tasvirlerin yanı sıra ,antik yunan mitolojisi, doğa betimlemeleri hayvan tasvirleri gibi figürinler mükemmel detayları ile tasarımlara eklenmiş ve her bir eser başyapıt haline getirilmiştir.eserin kondisyonu harikadır.

    TLSatıldı
  • CAPODIMONTE MELEKLİ SUNUMLUK-Capodimonte porselen, 1743-1759 yılları arasında İtalya'nın Napoli kentinde faaliyet gösteren Capodimonte porselen fabrikası tarafından yaratılan porselendir. Capodimonte, erken İtalyan porseleni için en seçkin fabrikadır. Bu porselenlerin ana özellikleri arasında kabartmalı tasvirler,yumuşak porselen hamuru,canlı renkler yer almaktadır.Dini tasvirlerin yanı sıra ,antik yunan mitolojisi, doğa betimlemeleri hayvan tasvirleri gibi figürinler mükemmel detayları ile tasarımlara eklenmiş ve her bir eser başyapıt haline getirilmiştir.eserin kondisyonu harikadır.

    Lot No: 70

    Lot: 70

    CAPODIMONTE MELEKLİ SUNUMLUK-Capodimonte porselen, 1743-1759 yılları arasında İtalya'nın Napoli kentinde faaliyet gösteren Capodimonte porselen fabrikası tarafından yaratılan porselendir. Capodimonte, erken İtalyan porseleni için en seçkin fabrikadır. Bu porselenlerin ana özellikleri arasında kabartmalı tasvirler,yumuşak porselen hamuru,canlı renkler yer almaktadır.Dini tasvirlerin yanı sıra ,antik yunan mitolojisi, doğa betimlemeleri hayvan tasvirleri gibi figürinler mükemmel detayları ile tasarımlara eklenmiş ve her bir eser başyapıt haline getirilmiştir.eserin kondisyonu harikadır.

    TLSatıldı
  • CAPODİMONTE FİNCAN-Capodimonte porselen, 1743-1759 yılları arasında İtalya'nın Napoli kentinde faaliyet gösteren Capodimonte porselen fabrikası tarafından yaratılan porselendir. Capodimonte, erken İtalyan porseleni için en seçkin fabrikadır. Bu porselenlerin ana özellikleri arasında kabartmalı tasvirler,yumuşak porselen hamuru,canlı renkler yer almaktadır.Dini tasvirlerin yanı sıra ,antik yunan mitolojisi, doğa betimlemeleri hayvan tasvirleri gibi figürinler mükemmel detayları ile tasarımlara eklenmiş ve her bir eser başyapıt haline getirilmiştir.eserin kondisyonu harikadır.

    Lot No: 71

    Lot: 71

    CAPODİMONTE FİNCAN-Capodimonte porselen, 1743-1759 yılları arasında İtalya'nın Napoli kentinde faaliyet gösteren Capodimonte porselen fabrikası tarafından yaratılan porselendir. Capodimonte, erken İtalyan porseleni için en seçkin fabrikadır. Bu porselenlerin ana özellikleri arasında kabartmalı tasvirler,yumuşak porselen hamuru,canlı renkler yer almaktadır.Dini tasvirlerin yanı sıra ,antik yunan mitolojisi, doğa betimlemeleri hayvan tasvirleri gibi figürinler mükemmel detayları ile tasarımlara eklenmiş ve her bir eser başyapıt haline getirilmiştir.eserin kondisyonu harikadır.

    TLSatıldı
  • CAPODIMONTE FİNCAN-Capodimonte porselen, 1743-1759 yılları arasında İtalya'nın Napoli kentinde faaliyet gösteren Capodimonte porselen fabrikası tarafından yaratılan porselendir. Capodimonte, erken İtalyan porseleni için en seçkin fabrikadır. Bu porselenlerin ana özellikleri arasında kabartmalı tasvirler,yumuşak porselen hamuru,canlı renkler yer almaktadır.Dini tasvirlerin yanı sıra ,antik yunan mitolojisi, doğa betimlemeleri hayvan tasvirleri gibi figürinler mükemmel detayları ile tasarımlara eklenmiş ve her bir eser başyapıt haline getirilmiştir.eserin kondisyonu harikadır.

    Lot No: 72

    Lot: 72

    CAPODIMONTE FİNCAN-Capodimonte porselen, 1743-1759 yılları arasında İtalya'nın Napoli kentinde faaliyet gösteren Capodimonte porselen fabrikası tarafından yaratılan porselendir. Capodimonte, erken İtalyan porseleni için en seçkin fabrikadır. Bu porselenlerin ana özellikleri arasında kabartmalı tasvirler,yumuşak porselen hamuru,canlı renkler yer almaktadır.Dini tasvirlerin yanı sıra ,antik yunan mitolojisi, doğa betimlemeleri hayvan tasvirleri gibi figürinler mükemmel detayları ile tasarımlara eklenmiş ve her bir eser başyapıt haline getirilmiştir.eserin kondisyonu harikadır.

    TLSatıldı
  • CAPODIMONTE KÜLLÜK-Capodimonte porselen, 1743-1759 yılları arasında İtalya'nın Napoli kentinde faaliyet gösteren Capodimonte porselen fabrikası tarafından yaratılan porselendir. Capodimonte, erken İtalyan porseleni için en seçkin fabrikadır. Bu porselenlerin ana özellikleri arasında kabartmalı tasvirler,yumuşak porselen hamuru,canlı renkler yer almaktadır.Dini tasvirlerin yanı sıra ,antik yunan mitolojisi, doğa betimlemeleri hayvan tasvirleri gibi figürinler mükemmel detayları ile tasarımlara eklenmiş ve her bir eser başyapıt haline getirilmiştir.eserin kondisyonu harikadır.

    Lot No: 73

    Lot: 73

    CAPODIMONTE KÜLLÜK-Capodimonte porselen, 1743-1759 yılları arasında İtalya'nın Napoli kentinde faaliyet gösteren Capodimonte porselen fabrikası tarafından yaratılan porselendir. Capodimonte, erken İtalyan porseleni için en seçkin fabrikadır. Bu porselenlerin ana özellikleri arasında kabartmalı tasvirler,yumuşak porselen hamuru,canlı renkler yer almaktadır.Dini tasvirlerin yanı sıra ,antik yunan mitolojisi, doğa betimlemeleri hayvan tasvirleri gibi figürinler mükemmel detayları ile tasarımlara eklenmiş ve her bir eser başyapıt haline getirilmiştir.eserin kondisyonu harikadır.

    TLSatıldı
  • CAPODIMONTE MELEKLİ BİBLO-Capodimonte porselen, 1743-1759 yılları arasında İtalya'nın Napoli kentinde faaliyet gösteren Capodimonte porselen fabrikası tarafından yaratılan porselendir. Capodimonte, erken İtalyan porseleni için en seçkin fabrikadır. Bu porselenlerin ana özellikleri arasında kabartmalı tasvirler,yumuşak porselen hamuru,canlı renkler yer almaktadır.Dini tasvirlerin yanı sıra ,antik yunan mitolojisi, doğa betimlemeleri hayvan tasvirleri gibi figürinler mükemmel detayları ile tasarımlara eklenmiş ve her bir eser başyapıt haline getirilmiştir.eserin kondisyonu harikadır.

    Lot No: 74

    Lot: 74

    CAPODIMONTE MELEKLİ BİBLO-Capodimonte porselen, 1743-1759 yılları arasında İtalya'nın Napoli kentinde faaliyet gösteren Capodimonte porselen fabrikası tarafından yaratılan porselendir. Capodimonte, erken İtalyan porseleni için en seçkin fabrikadır. Bu porselenlerin ana özellikleri arasında kabartmalı tasvirler,yumuşak porselen hamuru,canlı renkler yer almaktadır.Dini tasvirlerin yanı sıra ,antik yunan mitolojisi, doğa betimlemeleri hayvan tasvirleri gibi figürinler mükemmel detayları ile tasarımlara eklenmiş ve her bir eser başyapıt haline getirilmiştir.eserin kondisyonu harikadır.

    TLSatıldı
  • CAPODIMONTE MELEKLİ BİBLO-Capodimonte porselen, 1743-1759 yılları arasında İtalya'nın Napoli kentinde faaliyet gösteren Capodimonte porselen fabrikası tarafından yaratılan porselendir. Capodimonte, erken İtalyan porseleni için en seçkin fabrikadır. Bu porselenlerin ana özellikleri arasında kabartmalı tasvirler,yumuşak porselen hamuru,canlı renkler yer almaktadır.Dini tasvirlerin yanı sıra ,antik yunan mitolojisi, doğa betimlemeleri hayvan tasvirleri gibi figürinler mükemmel detayları ile tasarımlara eklenmiş ve her bir eser başyapıt haline getirilmiştir.eserin kondisyonu harikadır.

    Lot No: 75

    Lot: 75

    CAPODIMONTE MELEKLİ BİBLO-Capodimonte porselen, 1743-1759 yılları arasında İtalya'nın Napoli kentinde faaliyet gösteren Capodimonte porselen fabrikası tarafından yaratılan porselendir. Capodimonte, erken İtalyan porseleni için en seçkin fabrikadır. Bu porselenlerin ana özellikleri arasında kabartmalı tasvirler,yumuşak porselen hamuru,canlı renkler yer almaktadır.Dini tasvirlerin yanı sıra ,antik yunan mitolojisi, doğa betimlemeleri hayvan tasvirleri gibi figürinler mükemmel detayları ile tasarımlara eklenmiş ve her bir eser başyapıt haline getirilmiştir.eserin kondisyonu harikadır.

    TLSatıldı
  • CAPODIMONTE MELEKLİ BİBLO-Capodimonte porselen, 1743-1759 yılları arasında İtalya'nın Napoli kentinde faaliyet gösteren Capodimonte porselen fabrikası tarafından yaratılan porselendir. Capodimonte, erken İtalyan porseleni için en seçkin fabrikadır. Bu porselenlerin ana özellikleri arasında kabartmalı tasvirler,yumuşak porselen hamuru,canlı renkler yer almaktadır.Dini tasvirlerin yanı sıra ,antik yunan mitolojisi, doğa betimlemeleri hayvan tasvirleri gibi figürinler mükemmel detayları ile tasarımlara eklenmiş ve her bir eser başyapıt haline getirilmiştir.eserin kondisyonu harikadır.

    Lot No: 76

    Lot: 76

    CAPODIMONTE MELEKLİ BİBLO-Capodimonte porselen, 1743-1759 yılları arasında İtalya'nın Napoli kentinde faaliyet gösteren Capodimonte porselen fabrikası tarafından yaratılan porselendir. Capodimonte, erken İtalyan porseleni için en seçkin fabrikadır. Bu porselenlerin ana özellikleri arasında kabartmalı tasvirler,yumuşak porselen hamuru,canlı renkler yer almaktadır.Dini tasvirlerin yanı sıra ,antik yunan mitolojisi, doğa betimlemeleri hayvan tasvirleri gibi figürinler mükemmel detayları ile tasarımlara eklenmiş ve her bir eser başyapıt haline getirilmiştir.eserin kondisyonu harikadır.

    TLSatıldı
  • CAPODIMONTE MELEKLİ BİBLO-Capodimonte porselen, 1743-1759 yılları arasında İtalya'nın Napoli kentinde faaliyet gösteren Capodimonte porselen fabrikası tarafından yaratılan porselendir. Capodimonte, erken İtalyan porseleni için en seçkin fabrikadır. Bu porselenlerin ana özellikleri arasında kabartmalı tasvirler,yumuşak porselen hamuru,canlı renkler yer almaktadır.Dini tasvirlerin yanı sıra ,antik yunan mitolojisi, doğa betimlemeleri hayvan tasvirleri gibi figürinler mükemmel detayları ile tasarımlara eklenmiş ve her bir eser başyapıt haline getirilmiştir.eserin kondisyonu harikadır.

    Lot No: 77

    Lot: 77

    CAPODIMONTE MELEKLİ BİBLO-Capodimonte porselen, 1743-1759 yılları arasında İtalya'nın Napoli kentinde faaliyet gösteren Capodimonte porselen fabrikası tarafından yaratılan porselendir. Capodimonte, erken İtalyan porseleni için en seçkin fabrikadır. Bu porselenlerin ana özellikleri arasında kabartmalı tasvirler,yumuşak porselen hamuru,canlı renkler yer almaktadır.Dini tasvirlerin yanı sıra ,antik yunan mitolojisi, doğa betimlemeleri hayvan tasvirleri gibi figürinler mükemmel detayları ile tasarımlara eklenmiş ve her bir eser başyapıt haline getirilmiştir.eserin kondisyonu harikadır.

    TLSatıldı
  • CAPODIMONTE GONDOL SUNUMLUK-Capodimonte porselen, 1743-1759 yılları arasında İtalya'nın Napoli kentinde faaliyet gösteren Capodimonte porselen fabrikası tarafından yaratılan porselendir. Capodimonte, erken İtalyan porseleni için en seçkin fabrikadır. Bu porselenlerin ana özellikleri arasında kabartmalı tasvirler,yumuşak porselen hamuru,canlı renkler yer almaktadır.Dini tasvirlerin yanı sıra ,antik yunan mitolojisi, doğa betimlemeleri hayvan tasvirleri gibi figürinler mükemmel detayları ile tasarımlara eklenmiş ve her bir eser başyapıt haline getirilmiştir.eserin kondisyonu harikadır.

    Lot No: 78

    Lot: 78

    CAPODIMONTE GONDOL SUNUMLUK-Capodimonte porselen, 1743-1759 yılları arasında İtalya'nın Napoli kentinde faaliyet gösteren Capodimonte porselen fabrikası tarafından yaratılan porselendir. Capodimonte, erken İtalyan porseleni için en seçkin fabrikadır. Bu porselenlerin ana özellikleri arasında kabartmalı tasvirler,yumuşak porselen hamuru,canlı renkler yer almaktadır.Dini tasvirlerin yanı sıra ,antik yunan mitolojisi, doğa betimlemeleri hayvan tasvirleri gibi figürinler mükemmel detayları ile tasarımlara eklenmiş ve her bir eser başyapıt haline getirilmiştir.eserin kondisyonu harikadır.

    TLSatıldı
  • CAPODIMONTE PORSELEN TABAK-Capodimonte porselen, 1743-1759 yılları arasında İtalya'nın Napoli kentinde faaliyet gösteren Capodimonte porselen fabrikası tarafından yaratılan porselendir. Capodimonte, erken İtalyan porseleni için en seçkin fabrikadır. Bu porselenlerin ana özellikleri arasında kabartmalı tasvirler,yumuşak porselen hamuru,canlı renkler yer almaktadır.Dini tasvirlerin yanı sıra ,antik yunan mitolojisi, doğa betimlemeleri hayvan tasvirleri gibi figürinler mükemmel detayları ile tasarımlara eklenmiş ve her bir eser başyapıt haline getirilmiştir.eserin kondisyonu harikadır.

    Lot No: 79

    Lot: 79

    CAPODIMONTE PORSELEN TABAK-Capodimonte porselen, 1743-1759 yılları arasında İtalya'nın Napoli kentinde faaliyet gösteren Capodimonte porselen fabrikası tarafından yaratılan porselendir. Capodimonte, erken İtalyan porseleni için en seçkin fabrikadır. Bu porselenlerin ana özellikleri arasında kabartmalı tasvirler,yumuşak porselen hamuru,canlı renkler yer almaktadır.Dini tasvirlerin yanı sıra ,antik yunan mitolojisi, doğa betimlemeleri hayvan tasvirleri gibi figürinler mükemmel detayları ile tasarımlara eklenmiş ve her bir eser başyapıt haline getirilmiştir.eserin kondisyonu harikadır.

    TLSatıldı
  • CAPODIMONTE PORSELEN TABAK-Capodimonte porselen, 1743-1759 yılları arasında İtalya'nın Napoli kentinde faaliyet gösteren Capodimonte porselen fabrikası tarafından yaratılan porselendir. Capodimonte, erken İtalyan porseleni için en seçkin fabrikadır. Bu porselenlerin ana özellikleri arasında kabartmalı tasvirler,yumuşak porselen hamuru,canlı renkler yer almaktadır.Dini tasvirlerin yanı sıra ,antik yunan mitolojisi, doğa betimlemeleri hayvan tasvirleri gibi figürinler mükemmel detayları ile tasarımlara eklenmiş ve her bir eser başyapıt haline getirilmiştir.eserin kondisyonu harikadır.

    Lot No: 80

    Lot: 80

    CAPODIMONTE PORSELEN TABAK-Capodimonte porselen, 1743-1759 yılları arasında İtalya'nın Napoli kentinde faaliyet gösteren Capodimonte porselen fabrikası tarafından yaratılan porselendir. Capodimonte, erken İtalyan porseleni için en seçkin fabrikadır. Bu porselenlerin ana özellikleri arasında kabartmalı tasvirler,yumuşak porselen hamuru,canlı renkler yer almaktadır.Dini tasvirlerin yanı sıra ,antik yunan mitolojisi, doğa betimlemeleri hayvan tasvirleri gibi figürinler mükemmel detayları ile tasarımlara eklenmiş ve her bir eser başyapıt haline getirilmiştir.eserin kondisyonu harikadır.

    TLSatıldı
  • CAPODIMONTE PORSELEN TABAK-Capodimonte porselen, 1743-1759 yılları arasında İtalya'nın Napoli kentinde faaliyet gösteren Capodimonte porselen fabrikası tarafından yaratılan porselendir. Capodimonte, erken İtalyan porseleni için en seçkin fabrikadır. Bu porselenlerin ana özellikleri arasında kabartmalı tasvirler,yumuşak porselen hamuru,canlı renkler yer almaktadır.Dini tasvirlerin yanı sıra ,antik yunan mitolojisi, doğa betimlemeleri hayvan tasvirleri gibi figürinler mükemmel detayları ile tasarımlara eklenmiş ve her bir eser başyapıt haline getirilmiştir.eserin kondisyonu harikadır.

    Lot No: 81

    Lot: 81

    CAPODIMONTE PORSELEN TABAK-Capodimonte porselen, 1743-1759 yılları arasında İtalya'nın Napoli kentinde faaliyet gösteren Capodimonte porselen fabrikası tarafından yaratılan porselendir. Capodimonte, erken İtalyan porseleni için en seçkin fabrikadır. Bu porselenlerin ana özellikleri arasında kabartmalı tasvirler,yumuşak porselen hamuru,canlı renkler yer almaktadır.Dini tasvirlerin yanı sıra ,antik yunan mitolojisi, doğa betimlemeleri hayvan tasvirleri gibi figürinler mükemmel detayları ile tasarımlara eklenmiş ve her bir eser başyapıt haline getirilmiştir.eserin kondisyonu harikadır.

    TLSatıldı
  • CAPODIMONTE PORSELEN TABAK-Capodimonte porselen, 1743-1759 yılları arasında İtalya'nın Napoli kentinde faaliyet gösteren Capodimonte porselen fabrikası tarafından yaratılan porselendir. Capodimonte, erken İtalyan porseleni için en seçkin fabrikadır. Bu porselenlerin ana özellikleri arasında kabartmalı tasvirler,yumuşak porselen hamuru,canlı renkler yer almaktadır.Dini tasvirlerin yanı sıra ,antik yunan mitolojisi, doğa betimlemeleri hayvan tasvirleri gibi figürinler mükemmel detayları ile tasarımlara eklenmiş ve her bir eser başyapıt haline getirilmiştir.eserin kondisyonu harikadır.

    Lot No: 82

    Lot: 82

    CAPODIMONTE PORSELEN TABAK-Capodimonte porselen, 1743-1759 yılları arasında İtalya'nın Napoli kentinde faaliyet gösteren Capodimonte porselen fabrikası tarafından yaratılan porselendir. Capodimonte, erken İtalyan porseleni için en seçkin fabrikadır. Bu porselenlerin ana özellikleri arasında kabartmalı tasvirler,yumuşak porselen hamuru,canlı renkler yer almaktadır.Dini tasvirlerin yanı sıra ,antik yunan mitolojisi, doğa betimlemeleri hayvan tasvirleri gibi figürinler mükemmel detayları ile tasarımlara eklenmiş ve her bir eser başyapıt haline getirilmiştir.eserin kondisyonu harikadır.

    TLSatıldı
  • CAPODIMONTE KÜÇÜK EROS BİBLO-Capodimonte porselen, 1743-1759 yılları arasında İtalya'nın Napoli kentinde faaliyet gösteren Capodimonte porselen fabrikası tarafından yaratılan porselendir. Capodimonte, erken İtalyan porseleni için en seçkin fabrikadır. Bu porselenlerin ana özellikleri arasında kabartmalı tasvirler,yumuşak porselen hamuru,canlı renkler yer almaktadır.Dini tasvirlerin yanı sıra ,antik yunan mitolojisi, doğa betimlemeleri hayvan tasvirleri gibi figürinler mükemmel detayları ile tasarımlara eklenmiş ve her bir eser başyapıt haline getirilmiştir.eserin kondisyonu harikadır.

    Lot No: 83

    Lot: 83

    CAPODIMONTE KÜÇÜK EROS BİBLO-Capodimonte porselen, 1743-1759 yılları arasında İtalya'nın Napoli kentinde faaliyet gösteren Capodimonte porselen fabrikası tarafından yaratılan porselendir. Capodimonte, erken İtalyan porseleni için en seçkin fabrikadır. Bu porselenlerin ana özellikleri arasında kabartmalı tasvirler,yumuşak porselen hamuru,canlı renkler yer almaktadır.Dini tasvirlerin yanı sıra ,antik yunan mitolojisi, doğa betimlemeleri hayvan tasvirleri gibi figürinler mükemmel detayları ile tasarımlara eklenmiş ve her bir eser başyapıt haline getirilmiştir.eserin kondisyonu harikadır.

    TLSatıldı
  • CAPODIMONTE KÜÇÜK EROS BİBLO-Capodimonte porselen, 1743-1759 yılları arasında İtalya'nın Napoli kentinde faaliyet gösteren Capodimonte porselen fabrikası tarafından yaratılan porselendir. Capodimonte, erken İtalyan porseleni için en seçkin fabrikadır. Bu porselenlerin ana özellikleri arasında kabartmalı tasvirler,yumuşak porselen hamuru,canlı renkler yer almaktadır.Dini tasvirlerin yanı sıra ,antik yunan mitolojisi, doğa betimlemeleri hayvan tasvirleri gibi figürinler mükemmel detayları ile tasarımlara eklenmiş ve her bir eser başyapıt haline getirilmiştir.eserin kondisyonu harikadır.

    Lot No: 84

    Lot: 84

    CAPODIMONTE KÜÇÜK EROS BİBLO-Capodimonte porselen, 1743-1759 yılları arasında İtalya'nın Napoli kentinde faaliyet gösteren Capodimonte porselen fabrikası tarafından yaratılan porselendir. Capodimonte, erken İtalyan porseleni için en seçkin fabrikadır. Bu porselenlerin ana özellikleri arasında kabartmalı tasvirler,yumuşak porselen hamuru,canlı renkler yer almaktadır.Dini tasvirlerin yanı sıra ,antik yunan mitolojisi, doğa betimlemeleri hayvan tasvirleri gibi figürinler mükemmel detayları ile tasarımlara eklenmiş ve her bir eser başyapıt haline getirilmiştir.eserin kondisyonu harikadır.

    TLSatıldı
  • CAPODIMONTE KÜÇÜK EROS BİBLO-Capodimonte porselen, 1743-1759 yılları arasında İtalya'nın Napoli kentinde faaliyet gösteren Capodimonte porselen fabrikası tarafından yaratılan porselendir. Capodimonte, erken İtalyan porseleni için en seçkin fabrikadır. Bu porselenlerin ana özellikleri arasında kabartmalı tasvirler,yumuşak porselen hamuru,canlı renkler yer almaktadır.Dini tasvirlerin yanı sıra ,antik yunan mitolojisi, doğa betimlemeleri hayvan tasvirleri gibi figürinler mükemmel detayları ile tasarımlara eklenmiş ve her bir eser başyapıt haline getirilmiştir.eserin kondisyonu harikadır.

    Lot No: 85

    Lot: 85

    CAPODIMONTE KÜÇÜK EROS BİBLO-Capodimonte porselen, 1743-1759 yılları arasında İtalya'nın Napoli kentinde faaliyet gösteren Capodimonte porselen fabrikası tarafından yaratılan porselendir. Capodimonte, erken İtalyan porseleni için en seçkin fabrikadır. Bu porselenlerin ana özellikleri arasında kabartmalı tasvirler,yumuşak porselen hamuru,canlı renkler yer almaktadır.Dini tasvirlerin yanı sıra ,antik yunan mitolojisi, doğa betimlemeleri hayvan tasvirleri gibi figürinler mükemmel detayları ile tasarımlara eklenmiş ve her bir eser başyapıt haline getirilmiştir.eserin kondisyonu harikadır.

    TLSatıldı
  • CAPODIMONTE KÜÇÜK EROS BİBLO-Capodimonte porselen, 1743-1759 yılları arasında İtalya'nın Napoli kentinde faaliyet gösteren Capodimonte porselen fabrikası tarafından yaratılan porselendir. Capodimonte, erken İtalyan porseleni için en seçkin fabrikadır. Bu porselenlerin ana özellikleri arasında kabartmalı tasvirler,yumuşak porselen hamuru,canlı renkler yer almaktadır.Dini tasvirlerin yanı sıra ,antik yunan mitolojisi, doğa betimlemeleri hayvan tasvirleri gibi figürinler mükemmel detayları ile tasarımlara eklenmiş ve her bir eser başyapıt haline getirilmiştir.eserin kondisyonu harikadır.

    Lot No: 86

    Lot: 86

    CAPODIMONTE KÜÇÜK EROS BİBLO-Capodimonte porselen, 1743-1759 yılları arasında İtalya'nın Napoli kentinde faaliyet gösteren Capodimonte porselen fabrikası tarafından yaratılan porselendir. Capodimonte, erken İtalyan porseleni için en seçkin fabrikadır. Bu porselenlerin ana özellikleri arasında kabartmalı tasvirler,yumuşak porselen hamuru,canlı renkler yer almaktadır.Dini tasvirlerin yanı sıra ,antik yunan mitolojisi, doğa betimlemeleri hayvan tasvirleri gibi figürinler mükemmel detayları ile tasarımlara eklenmiş ve her bir eser başyapıt haline getirilmiştir.eserin kondisyonu harikadır.

    TLSatıldı
  • CAPODIMONTE KÜÇÜK EROS BİBLO-Capodimonte porselen, 1743-1759 yılları arasında İtalya'nın Napoli kentinde faaliyet gösteren Capodimonte porselen fabrikası tarafından yaratılan porselendir. Capodimonte, erken İtalyan porseleni için en seçkin fabrikadır. Bu porselenlerin ana özellikleri arasında kabartmalı tasvirler,yumuşak porselen hamuru,canlı renkler yer almaktadır.Dini tasvirlerin yanı sıra ,antik yunan mitolojisi, doğa betimlemeleri hayvan tasvirleri gibi figürinler mükemmel detayları ile tasarımlara eklenmiş ve her bir eser başyapıt haline getirilmiştir.eserin kondisyonu harikadır.

    Lot No: 87

    Lot: 87

    CAPODIMONTE KÜÇÜK EROS BİBLO-Capodimonte porselen, 1743-1759 yılları arasında İtalya'nın Napoli kentinde faaliyet gösteren Capodimonte porselen fabrikası tarafından yaratılan porselendir. Capodimonte, erken İtalyan porseleni için en seçkin fabrikadır. Bu porselenlerin ana özellikleri arasında kabartmalı tasvirler,yumuşak porselen hamuru,canlı renkler yer almaktadır.Dini tasvirlerin yanı sıra ,antik yunan mitolojisi, doğa betimlemeleri hayvan tasvirleri gibi figürinler mükemmel detayları ile tasarımlara eklenmiş ve her bir eser başyapıt haline getirilmiştir.eserin kondisyonu harikadır.

    TLSatıldı
  • LIMOGES KOLTUK MÜCEVHER KUTUSU SETİ 3 PARÇA-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve  Limoges,  Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    Lot No: 88

    Lot: 88

    LIMOGES KOLTUK MÜCEVHER KUTUSU SETİ 3 PARÇA-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve Limoges, Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    TLSatıldı
  • LIMOGES 3' LÜ MASA TAKIMI-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve  Limoges,  Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    Lot No: 89

    Lot: 89

    LIMOGES 3' LÜ MASA TAKIMI-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve Limoges, Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    TLSatıldı
  • LIMOGES KOLTUK ŞEKİLLİ MÜCEVHER KUTUSU SETİ 3 PARÇA-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve  Limoges,  Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    Lot No: 90

    Lot: 90

    LIMOGES KOLTUK ŞEKİLLİ MÜCEVHER KUTUSU SETİ 3 PARÇA-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve Limoges, Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    TLSatıldı
  • LIMOGES YEŞİL KOLTUK ŞEKİLLİ MÜCEVHER KUTUSU-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve  Limoges,  Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    Lot No: 91

    Lot: 91

    LIMOGES YEŞİL KOLTUK ŞEKİLLİ MÜCEVHER KUTUSU-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve Limoges, Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    TLSatıldı
  • LIMOGES 3' LÜ MASA TAKIMI-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve  Limoges,  Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    Lot No: 92

    Lot: 92

    LIMOGES 3' LÜ MASA TAKIMI-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve Limoges, Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    TLSatıldı
  • LIMOGES REMOIR İMZALI BONBONİYER-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve  Limoges,  Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    Lot No: 93

    Lot: 93

    LIMOGES REMOIR İMZALI BONBONİYER-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve Limoges, Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    TLSatıldı
  • LİMOGES PİYANO FORMUNDA BÜYÜK BOY BONBONİYER-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve  Limoges,  Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    Lot No: 94

    Lot: 94

    LİMOGES PİYANO FORMUNDA BÜYÜK BOY BONBONİYER-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve Limoges, Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    TLSatıldı
  • LİMOGES PİYANO FORMUNDA KÜÇÜK BOY BONBONİYER-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve  Limoges,  Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    Lot No: 95

    Lot: 95

    LİMOGES PİYANO FORMUNDA KÜÇÜK BOY BONBONİYER-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve Limoges, Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    TLSatıldı
  • LİMOGES PİYANO FORMUNDA YEŞİL BONBONİYER-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve  Limoges,  Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    Lot No: 96

    Lot: 96

    LİMOGES PİYANO FORMUNDA YEŞİL BONBONİYER-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve Limoges, Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    TLSatıldı
  • LİMOGES KUPA-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve  Limoges,  Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    Lot No: 97

    Lot: 97

    LİMOGES KUPA-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve Limoges, Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    TLSatıldı
  • LİMOGES KUPA-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve  Limoges,  Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    Lot No: 98

    Lot: 98

    LİMOGES KUPA-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve Limoges, Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    TLSatıldı
  • LİMOGES BONBONİYER-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve  Limoges,  Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    Lot No: 99

    Lot: 99

    LİMOGES BONBONİYER-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve Limoges, Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    TLSatıldı
  • LİMOGES MİNİ LAVİT TABAK-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve  Limoges,  Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    Lot No: 100

    Lot: 100

    LİMOGES MİNİ LAVİT TABAK-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve Limoges, Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    TLSatıldı
  • LİMOGES VAZO-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve  Limoges,  Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    Lot No: 101

    Lot: 101

    LİMOGES VAZO-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve Limoges, Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    TLSatıldı
  • LİMOGES MİNİ VAZO ARTISTIQUE F.M-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve  Limoges,  Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    Lot No: 102

    Lot: 102

    LİMOGES MİNİ VAZO ARTISTIQUE F.M-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve Limoges, Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    TLSatıldı
  • LİMOGES MİNİ VAZO LOUCDES-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve  Limoges,  Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    Lot No: 103

    Lot: 103

    LİMOGES MİNİ VAZO LOUCDES-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve Limoges, Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    TLSatıldı
  • LIMOGES YUMURTA FORM-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve  Limoges,  Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    Lot No: 104

    Lot: 104

    LIMOGES YUMURTA FORM-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve Limoges, Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    TLSatıldı
  • LIMOGES MİNİ SÜRAHİ BEAUNE-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve  Limoges,  Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    Lot No: 105

    Lot: 105

    LIMOGES MİNİ SÜRAHİ BEAUNE-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve Limoges, Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    TLSatıldı
  • LIMOGES MİNİ BEYAZ OBJE-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve  Limoges,  Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    Lot No: 106

    Lot: 106

    LIMOGES MİNİ BEYAZ OBJE-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve Limoges, Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    TLSatıldı
  • LİMOGES MİNİ VAZO-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve  Limoges,  Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    Lot No: 107

    Lot: 107

    LİMOGES MİNİ VAZO-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve Limoges, Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    TLSatıldı
  • LIMOGES MİNİ ART OBJE-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve  Limoges,  Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    Lot No: 108

    Lot: 108

    LIMOGES MİNİ ART OBJE-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve Limoges, Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    TLSatıldı
  • LIMOGES MİNİ OBJE-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve  Limoges,  Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    Lot No: 109

    Lot: 109

    LIMOGES MİNİ OBJE-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve Limoges, Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    TLSatıldı
  • LIMOGES MİNİ VERİTAFLE OBJE-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve  Limoges,  Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    Lot No: 110

    Lot: 110

    LIMOGES MİNİ VERİTAFLE OBJE-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve Limoges, Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    TLSatıldı
  • LIMOGES MİNİ TABAK OBJE-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve  Limoges,  Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    Lot No: 111

    Lot: 111

    LIMOGES MİNİ TABAK OBJE-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve Limoges, Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    TLSatıldı
  • LIMOGES MİNİ OBJE-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve  Limoges,  Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    Lot No: 112

    Lot: 112

    LIMOGES MİNİ OBJE-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve Limoges, Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    TLSatıldı
  • LIMOGES 619 MİNİ OBJE KOVA-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve  Limoges,  Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    Lot No: 113

    Lot: 113

    LIMOGES 619 MİNİ OBJE KOVA-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve Limoges, Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    TLSatıldı
  • LIMOGES MİNİ VAZO-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve  Limoges,  Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    Lot No: 114

    Lot: 114

    LIMOGES MİNİ VAZO-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve Limoges, Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    TLSatıldı
  • LIMOGES MİNİ OBJE-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve  Limoges,  Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    Lot No: 115

    Lot: 115

    LIMOGES MİNİ OBJE-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve Limoges, Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    TLSatıldı
  • LIMOGES MİNİ DECOR MAİN CP OBJE-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve  Limoges,  Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    Lot No: 116

    Lot: 116

    LIMOGES MİNİ DECOR MAİN CP OBJE-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve Limoges, Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    TLSatıldı
  • LIMOGES MİNİ A.B. VAZO-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve  Limoges,  Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    Lot No: 117

    Lot: 117

    LIMOGES MİNİ A.B. VAZO-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve Limoges, Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    TLSatıldı
  • LIMOGES MİNİ GOUDEVİLLE OBJE-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve  Limoges,  Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    Lot No: 118

    Lot: 118

    LIMOGES MİNİ GOUDEVİLLE OBJE-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve Limoges, Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    TLSatıldı
  • LIMOGES FM MİNİ OBJE ÇAYDANLIK FORM-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve  Limoges,  Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    Lot No: 119

    Lot: 119

    LIMOGES FM MİNİ OBJE ÇAYDANLIK FORM-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve Limoges, Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    TLSatıldı
  • LIMOGES MİNİ OBJE F.M SÜRAHİ FORM-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve  Limoges,  Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    Lot No: 120

    Lot: 120

    LIMOGES MİNİ OBJE F.M SÜRAHİ FORM-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve Limoges, Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    TLSatıldı
  • LIMOGES CR MİNİ OBJE SÜRAHİ FORM-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve  Limoges,  Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    Lot No: 121

    Lot: 121

    LIMOGES CR MİNİ OBJE SÜRAHİ FORM-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve Limoges, Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    TLSatıldı
  • LIMOGES MİNİ SÜT POTU FORMDA OBJE-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve  Limoges,  Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    Lot No: 122

    Lot: 122

    LIMOGES MİNİ SÜT POTU FORMDA OBJE-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve Limoges, Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    TLSatıldı
  • LIMOGES MİNİ SULAMA KABI FORMUNDA OBJE-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve  Limoges,  Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    Lot No: 123

    Lot: 123

    LIMOGES MİNİ SULAMA KABI FORMUNDA OBJE-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve Limoges, Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    TLSatıldı
  • LIMOGES ISITICI FORMUNDA MİNİ OBJE-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve  Limoges,  Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    Lot No: 124

    Lot: 124

    LIMOGES ISITICI FORMUNDA MİNİ OBJE-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve Limoges, Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    TLSatıldı
  • LIMOGES MİNİ KUŞ APLİKLİ OBJE-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve  Limoges,  Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    Lot No: 125

    Lot: 125

    LIMOGES MİNİ KUŞ APLİKLİ OBJE-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve Limoges, Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    TLSatıldı
  • LIMOGES MİNİ MASA SETİ 3'LÜ-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve  Limoges,  Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    Lot No: 126

    Lot: 126

    LIMOGES MİNİ MASA SETİ 3'LÜ-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve Limoges, Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    TLSatıldı
  • LIMOGES MİNİ YAPRAK FORMUNDA TABAK-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve  Limoges,  Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    Lot No: 127

    Lot: 127

    LIMOGES MİNİ YAPRAK FORMUNDA TABAK-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve Limoges, Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    TLSatıldı
  • LIMOGES TERNET UZUN SUNUMLUK TABAK-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve  Limoges,  Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    Lot No: 128

    Lot: 128

    LIMOGES TERNET UZUN SUNUMLUK TABAK-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve Limoges, Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    TLSatıldı
  • LIMOGES MİNİ DUVAR TABAĞI FORMUNDA OBJE-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve  Limoges,  Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    Lot No: 129

    Lot: 129

    LIMOGES MİNİ DUVAR TABAĞI FORMUNDA OBJE-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve Limoges, Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    TLSatıldı
  • LIMOGES MİNİ DUVAR TABAĞI FORMUNDA OBJE-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve  Limoges,  Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    Lot No: 130

    Lot: 130

    LIMOGES MİNİ DUVAR TABAĞI FORMUNDA OBJE-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve Limoges, Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    TLSatıldı
  • LIMOGES REHAUSSE MAIN JARDİNYER-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve  Limoges,  Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    Lot No: 131

    Lot: 131

    LIMOGES REHAUSSE MAIN JARDİNYER-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve Limoges, Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    TLSatıldı
  • LIMOGES MİNİ MASA SETİ 4'LÜ-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve  Limoges,  Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    Lot No: 132

    Lot: 132

    LIMOGES MİNİ MASA SETİ 4'LÜ-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve Limoges, Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    TLSatıldı
  • LIMOGES KOBALT MAVİSİ MİNİ OBJE-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve  Limoges,  Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    Lot No: 133

    Lot: 133

    LIMOGES KOBALT MAVİSİ MİNİ OBJE-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve Limoges, Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    TLSatıldı
  • LIMOGES KOBALT MAVİSİ MİNİ OBJE-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve  Limoges,  Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    Lot No: 134

    Lot: 134

    LIMOGES KOBALT MAVİSİ MİNİ OBJE-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve Limoges, Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    TLSatıldı
  • LIMOGES KOBALT MAVİSİ MİNİ OBJE-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve  Limoges,  Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    Lot No: 135

    Lot: 135

    LIMOGES KOBALT MAVİSİ MİNİ OBJE-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve Limoges, Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    TLSatıldı
  • LIMOGES KOBALT MAVİSİ MİNİ OBJE-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve  Limoges,  Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    Lot No: 136

    Lot: 136

    LIMOGES KOBALT MAVİSİ MİNİ OBJE-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve Limoges, Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    TLSatıldı
  • LIMOGES KOBALT MAVİSİ MİNİ OBJE-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve  Limoges,  Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    Lot No: 137

    Lot: 137

    LIMOGES KOBALT MAVİSİ MİNİ OBJE-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve Limoges, Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    TLSatıldı
  • LIMOGES KOBALT MAVİSİ MİNİ BONBONİYER FORM OBJE-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve  Limoges,  Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    Lot No: 138

    Lot: 138

    LIMOGES KOBALT MAVİSİ MİNİ BONBONİYER FORM OBJE-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve Limoges, Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    TLSatıldı
  • LIMOGES MİNİ KOBALT MAVİSİ MASA SETİ 3'LÜ-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve  Limoges,  Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    Lot No: 139

    Lot: 139

    LIMOGES MİNİ KOBALT MAVİSİ MASA SETİ 3'LÜ-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve Limoges, Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    TLSatıldı
  • LIMOGES KOBALT MAVİSİ MİNİ SANDIK FORM OBJE-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve  Limoges,  Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    Lot No: 140

    Lot: 140

    LIMOGES KOBALT MAVİSİ MİNİ SANDIK FORM OBJE-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve Limoges, Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    TLSatıldı
  • LIMOGES KOBALT MAVİSİ FLORAL DESENLİ ALTIN VERMİYELİ TEKLİ FİNCAN-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve  Limoges,  Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    Lot No: 141

    Lot: 141

    LIMOGES KOBALT MAVİSİ FLORAL DESENLİ ALTIN VERMİYELİ TEKLİ FİNCAN-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve Limoges, Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    TLSatıldı
  • 5609 FROGONARD DESEN ALTIN VERMİYELİ RENKLİ BONBONİYER-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve  Limoges,  Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    Lot No: 142

    Lot: 142

    5609 FROGONARD DESEN ALTIN VERMİYELİ RENKLİ BONBONİYER-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve Limoges, Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    TLSatıldı
  • LIMOGES MİNİ BONNE FETE WAMAN BEYAZ OBJE-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve  Limoges,  Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    Lot No: 143

    Lot: 143

    LIMOGES MİNİ BONNE FETE WAMAN BEYAZ OBJE-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve Limoges, Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    TLSatıldı
  • LIMOGES MİNİ FLORAL DESEN BEYAZ OBJE-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve  Limoges,  Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    Lot No: 144

    Lot: 144

    LIMOGES MİNİ FLORAL DESEN BEYAZ OBJE-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve Limoges, Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    TLSatıldı
  • LIMOGES MİNİ FLORAL DESEN KULUBE FORM BEYAZ OBJE-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve  Limoges,  Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    Lot No: 145

    Lot: 145

    LIMOGES MİNİ FLORAL DESEN KULUBE FORM BEYAZ OBJE-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve Limoges, Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    TLSatıldı
  • LIMOGES MİNİ FLORAL DESEN BEYAZ OBJE ARGENTAT-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve  Limoges,  Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    Lot No: 146

    Lot: 146

    LIMOGES MİNİ FLORAL DESEN BEYAZ OBJE ARGENTAT-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve Limoges, Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    TLSatıldı
  • LIMOGES MİNİ FLORAL DESEN SEPET FORM BEYAZ OBJE-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve  Limoges,  Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    Lot No: 147

    Lot: 147

    LIMOGES MİNİ FLORAL DESEN SEPET FORM BEYAZ OBJE-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve Limoges, Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    TLSatıldı
  • LIMOGES MİNİ FLORAL DESENLİ OBJE-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve  Limoges,  Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    Lot No: 148

    Lot: 148

    LIMOGES MİNİ FLORAL DESENLİ OBJE-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve Limoges, Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    TLSatıldı
  • LIMOGES MİNİ FROGONARD DESENLİ OBJE ROCAMADOUR-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve  Limoges,  Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    Lot No: 149

    Lot: 149

    LIMOGES MİNİ FROGONARD DESENLİ OBJE ROCAMADOUR-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve Limoges, Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    TLSatıldı
  • LIMOGES MİNİ VİLLANDRY BEYAZ OBJE-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve  Limoges,  Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    Lot No: 150

    Lot: 150

    LIMOGES MİNİ VİLLANDRY BEYAZ OBJE-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve Limoges, Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    TLSatıldı
  • LIMOGES MİNİ BEYAZ ÇARIK FORM OBJE-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve  Limoges,  Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    Lot No: 151

    Lot: 151

    LIMOGES MİNİ BEYAZ ÇARIK FORM OBJE-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve Limoges, Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    TLSatıldı
  • LIMOGES MİNİ BEYAZ F.M OBJE-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve  Limoges,  Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    Lot No: 152

    Lot: 152

    LIMOGES MİNİ BEYAZ F.M OBJE-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve Limoges, Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    TLSatıldı
  • LIMOGES R.VINCENDET MİNİ  MÜCEVHER KUTUSU FORMLU OBJE-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve  Limoges,  Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    Lot No: 153

    Lot: 153

    LIMOGES R.VINCENDET MİNİ MÜCEVHER KUTUSU FORMLU OBJE-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve Limoges, Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    TLSatıldı
  • LIMOGES BONNE NUİT SA MİNİ OBJE-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve  Limoges,  Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    Lot No: 154

    Lot: 154

    LIMOGES BONNE NUİT SA MİNİ OBJE-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve Limoges, Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    TLSatıldı
  • LIMOGES DECOR LA MAİN FLORAL OVAL KUTULU FORMDA OBJE-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve  Limoges,  Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    Lot No: 155

    Lot: 155

    LIMOGES DECOR LA MAİN FLORAL OVAL KUTULU FORMDA OBJE-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve Limoges, Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    TLSatıldı
  • LIMOGES BÜYÜK BOY  ORTASI FROGONARD DESENLİ TABAK-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve  Limoges,  Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    Lot No: 156

    Lot: 156

    LIMOGES BÜYÜK BOY ORTASI FROGONARD DESENLİ TABAK-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve Limoges, Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    TLSatıldı
  • LIMOGES FROGONARD DESENLİ ALTIN VERMİYELİ BORDO TABAK LOTU 7'Lİ-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve  Limoges,  Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    Lot No: 157

    Lot: 157

    LIMOGES FROGONARD DESENLİ ALTIN VERMİYELİ BORDO TABAK LOTU 7'Lİ-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve Limoges, Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    TLSatıldı
  • LIMOGES 23325 DE SAİNT GLOİ JB TABAK-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve  Limoges,  Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    Lot No: 158

    Lot: 158

    LIMOGES 23325 DE SAİNT GLOİ JB TABAK-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve Limoges, Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    TLSatıldı
  • LIMOGES CASTEL LİLA SUNUMLUK-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve  Limoges,  Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    Lot No: 159

    Lot: 159

    LIMOGES CASTEL LİLA SUNUMLUK-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve Limoges, Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    TLSatıldı
  • LIMOGES FROGONARD ALTIN VERMİYELİ, YALDIZLI LACİVERT TABAK-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve  Limoges,  Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    Lot No: 160

    Lot: 160

    LIMOGES FROGONARD ALTIN VERMİYELİ, YALDIZLI LACİVERT TABAK-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve Limoges, Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    TLSatıldı
  • LIMOGES GOUDEVİLLE ALTIN VERMİYELİ, YALDIZLI YEŞİL TABAK-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve  Limoges,  Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    Lot No: 161

    Lot: 161

    LIMOGES GOUDEVİLLE ALTIN VERMİYELİ, YALDIZLI YEŞİL TABAK-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve Limoges, Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    TLSatıldı
  • LIMOGES REHAUSSE MAİN ALTIN VERMİYELİ, YALDIZLI MAVİ TABAK-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve  Limoges,  Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    Lot No: 162

    Lot: 162

    LIMOGES REHAUSSE MAİN ALTIN VERMİYELİ, YALDIZLI MAVİ TABAK-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve Limoges, Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    TLSatıldı
  • LIMOGES PERİTABLE ORTASI MEYVE DETAYLI ALTIN VERMİYELİ, YALDIZLI BEYAZ TABAK-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve  Limoges,  Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    Lot No: 163

    Lot: 163

    LIMOGES PERİTABLE ORTASI MEYVE DETAYLI ALTIN VERMİYELİ, YALDIZLI BEYAZ TABAK-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve Limoges, Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    TLSatıldı
  • LIMOGES VANNİER HORLOGERİE BEYAZ MİNİ TABAK-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve  Limoges,  Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    Lot No: 164

    Lot: 164

    LIMOGES VANNİER HORLOGERİE BEYAZ MİNİ TABAK-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve Limoges, Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    TLSatıldı
  • LIMOGES FLORAL MOTİFLİ MİNİ TABAK-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve  Limoges,  Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    Lot No: 165

    Lot: 165

    LIMOGES FLORAL MOTİFLİ MİNİ TABAK-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve Limoges, Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    TLSatıldı
  • LIMOGES GEMİ FİGÜRLÜ ALTIN VERMİYELİ MİNİ TABAK-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve  Limoges,  Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    Lot No: 166

    Lot: 166

    LIMOGES GEMİ FİGÜRLÜ ALTIN VERMİYELİ MİNİ TABAK-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve Limoges, Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    TLSatıldı
  • LIMOGES GOUMOT-LABESSE ALTIN VERMİYELİ MİNİ YEŞİL TABAK-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve  Limoges,  Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    Lot No: 167

    Lot: 167

    LIMOGES GOUMOT-LABESSE ALTIN VERMİYELİ MİNİ YEŞİL TABAK-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve Limoges, Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    TLSatıldı
  • LIMOGES LOURDES İMZALI ALTIN VERMİYELİ MİNİ TABAK-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve  Limoges,  Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    Lot No: 168

    Lot: 168

    LIMOGES LOURDES İMZALI ALTIN VERMİYELİ MİNİ TABAK-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve Limoges, Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    TLSatıldı
  • LIMOGES MONACO DETAYLI ALTIN VERMİYELİ MİNİ TABAK-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve  Limoges,  Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    Lot No: 169

    Lot: 169

    LIMOGES MONACO DETAYLI ALTIN VERMİYELİ MİNİ TABAK-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve Limoges, Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    TLSatıldı
  • LIMOGES NİCE ALTIN VERMİYELİ MİNİ TABAK-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve  Limoges,  Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    Lot No: 170

    Lot: 170

    LIMOGES NİCE ALTIN VERMİYELİ MİNİ TABAK-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve Limoges, Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    TLSatıldı
  • LIMOGES MİNİ TABAK OBJE-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve  Limoges,  Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    Lot No: 171

    Lot: 171

    LIMOGES MİNİ TABAK OBJE-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve Limoges, Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    TLSatıldı
  • LIMOGES DC KOBALT MAVİSİ MİNİ OBJE TABAK-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve  Limoges,  Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    Lot No: 172

    Lot: 172

    LIMOGES DC KOBALT MAVİSİ MİNİ OBJE TABAK-1771 yılında Massié ve Fourneira Grellet kardeşler, ilk Limoges porselen fabrikasını kurdular. 1784 yılında Fransa Kralının fabrikayı satın alması ile dönüm noktaları oldu.Böylece ürettikleri beyaz porselenleri Paris dışında, Sèvres'teki kraliyet porselen fabrikasında dekore edebileceklerdi.Napolyon'un Fransa'daki hükümdarlığı boyunca (1804-1814), Limoges'te üretilen renksiz, desensiz boş porselen ürünler, Paris'te sanatkarlar tarafından süslenip, yaldızlama yapılarak dekore edildiler. Napolyon dönemi ürünleri adeta birer sanat eseri olup, nadir bulunan değerli parçalardır.19. yüzyıl boyunca, Alluaud, Baignol, Gibus ve Cie., Pouyat ve Tharaud da dahil olmak üzere Limoges'te bir dizi porselen fabrikası kuruldu. 1830'larda, Klasik akımının etkileri azaldı ve Limoges, Meissen, Sèvres ve Viyana eserlerinden esinlenilmiş ayrıntılı vazoları, asimetrik desenler, çiçek figürleri gibi Rococo akımının etkisinde ki tasarımlarla süsleyerek, bu akımın önünü açan porselenler üretmeye başladı.

    TLSatıldı
  • HEREND VİCTORİA VAZO-Tüm dünyanın tanıdığı ve “Porselenin Kraliçesi” olarak adlandırdığı Herend, 1826 yılında Macaristan'da Vince Stalg tarafından seramik üretmek ve porselen yedek parçası yapmak amacı ile ismini aldığı köy olan Herend'de kuruldu.Yüzlerce yıllık tarihi boyunca onbinlerce farklı desen üzerinde çalışan Herend Porselen ressamlarının eski bir gelenek gibi hâlâ porselene işledikleri tarihi desenler var. Bunların en bilinenleri Queen Victoria, Rotschield ve Appony.

    Lot No: 173

    Lot: 173

    HEREND VİCTORİA VAZO-Tüm dünyanın tanıdığı ve “Porselenin Kraliçesi” olarak adlandırdığı Herend, 1826 yılında Macaristan'da Vince Stalg tarafından seramik üretmek ve porselen yedek parçası yapmak amacı ile ismini aldığı köy olan Herend'de kuruldu.Yüzlerce yıllık tarihi boyunca onbinlerce farklı desen üzerinde çalışan Herend Porselen ressamlarının eski bir gelenek gibi hâlâ porselene işledikleri tarihi desenler var. Bunların en bilinenleri Queen Victoria, Rotschield ve Appony.

    TLSatıldı
  • HEREND FLOWER MİNİ VAZO-Tüm dünyanın tanıdığı ve “Porselenin Kraliçesi” olarak adlandırdığı Herend, 1826 yılında Macaristan'da Vince Stalg tarafından seramik üretmek ve porselen yedek parçası yapmak amacı ile ismini aldığı köy olan Herend'de kuruldu.Yüzlerce yıllık tarihi boyunca onbinlerce farklı desen üzerinde çalışan Herend Porselen ressamlarının eski bir gelenek gibi hâlâ porselene işledikleri tarihi desenler var. Bunların en bilinenleri Queen Victoria, Rotschield ve Appony.

    Lot No: 174

    Lot: 174

    HEREND FLOWER MİNİ VAZO-Tüm dünyanın tanıdığı ve “Porselenin Kraliçesi” olarak adlandırdığı Herend, 1826 yılında Macaristan'da Vince Stalg tarafından seramik üretmek ve porselen yedek parçası yapmak amacı ile ismini aldığı köy olan Herend'de kuruldu.Yüzlerce yıllık tarihi boyunca onbinlerce farklı desen üzerinde çalışan Herend Porselen ressamlarının eski bir gelenek gibi hâlâ porselene işledikleri tarihi desenler var. Bunların en bilinenleri Queen Victoria, Rotschield ve Appony.

    TLSatıldı
  • HEREND VICTORİA VAZO-Tüm dünyanın tanıdığı ve “Porselenin Kraliçesi” olarak adlandırdığı Herend, 1826 yılında Macaristan'da Vince Stalg tarafından seramik üretmek ve porselen yedek parçası yapmak amacı ile ismini aldığı köy olan Herend'de kuruldu.Yüzlerce yıllık tarihi boyunca onbinlerce farklı desen üzerinde çalışan Herend Porselen ressamlarının eski bir gelenek gibi hâlâ porselene işledikleri tarihi desenler var. Bunların en bilinenleri Queen Victoria, Rotschield ve Appony.

    Lot No: 175

    Lot: 175

    HEREND VICTORİA VAZO-Tüm dünyanın tanıdığı ve “Porselenin Kraliçesi” olarak adlandırdığı Herend, 1826 yılında Macaristan'da Vince Stalg tarafından seramik üretmek ve porselen yedek parçası yapmak amacı ile ismini aldığı köy olan Herend'de kuruldu.Yüzlerce yıllık tarihi boyunca onbinlerce farklı desen üzerinde çalışan Herend Porselen ressamlarının eski bir gelenek gibi hâlâ porselene işledikleri tarihi desenler var. Bunların en bilinenleri Queen Victoria, Rotschield ve Appony.

    TLSatıldı
  • HEREND VİCTORİA VAZO-Tüm dünyanın tanıdığı ve “Porselenin Kraliçesi” olarak adlandırdığı Herend, 1826 yılında Macaristan'da Vince Stalg tarafından seramik üretmek ve porselen yedek parçası yapmak amacı ile ismini aldığı köy olan Herend'de kuruldu.Yüzlerce yıllık tarihi boyunca onbinlerce farklı desen üzerinde çalışan Herend Porselen ressamlarının eski bir gelenek gibi hâlâ porselene işledikleri tarihi desenler var. Bunların en bilinenleri Queen Victoria, Rotschield ve Appony.

    Lot No: 176

    Lot: 176

    HEREND VİCTORİA VAZO-Tüm dünyanın tanıdığı ve “Porselenin Kraliçesi” olarak adlandırdığı Herend, 1826 yılında Macaristan'da Vince Stalg tarafından seramik üretmek ve porselen yedek parçası yapmak amacı ile ismini aldığı köy olan Herend'de kuruldu.Yüzlerce yıllık tarihi boyunca onbinlerce farklı desen üzerinde çalışan Herend Porselen ressamlarının eski bir gelenek gibi hâlâ porselene işledikleri tarihi desenler var. Bunların en bilinenleri Queen Victoria, Rotschield ve Appony.

    TLSatıldı
  • HEREND VİCTORİA VAZO-Tüm dünyanın tanıdığı ve “Porselenin Kraliçesi” olarak adlandırdığı Herend, 1826 yılında Macaristan'da Vince Stalg tarafından seramik üretmek ve porselen yedek parçası yapmak amacı ile ismini aldığı köy olan Herend'de kuruldu.Yüzlerce yıllık tarihi boyunca onbinlerce farklı desen üzerinde çalışan Herend Porselen ressamlarının eski bir gelenek gibi hâlâ porselene işledikleri tarihi desenler var. Bunların en bilinenleri Queen Victoria, Rotschield ve Appony.

    Lot No: 177

    Lot: 177

    HEREND VİCTORİA VAZO-Tüm dünyanın tanıdığı ve “Porselenin Kraliçesi” olarak adlandırdığı Herend, 1826 yılında Macaristan'da Vince Stalg tarafından seramik üretmek ve porselen yedek parçası yapmak amacı ile ismini aldığı köy olan Herend'de kuruldu.Yüzlerce yıllık tarihi boyunca onbinlerce farklı desen üzerinde çalışan Herend Porselen ressamlarının eski bir gelenek gibi hâlâ porselene işledikleri tarihi desenler var. Bunların en bilinenleri Queen Victoria, Rotschield ve Appony.

    TLSatıldı
  • HEREND VİCTORİA VAZO-Tüm dünyanın tanıdığı ve “Porselenin Kraliçesi” olarak adlandırdığı Herend, 1826 yılında Macaristan'da Vince Stalg tarafından seramik üretmek ve porselen yedek parçası yapmak amacı ile ismini aldığı köy olan Herend'de kuruldu.Yüzlerce yıllık tarihi boyunca onbinlerce farklı desen üzerinde çalışan Herend Porselen ressamlarının eski bir gelenek gibi hâlâ porselene işledikleri tarihi desenler var. Bunların en bilinenleri Queen Victoria, Rotschield ve Appony.

    Lot No: 178

    Lot: 178

    HEREND VİCTORİA VAZO-Tüm dünyanın tanıdığı ve “Porselenin Kraliçesi” olarak adlandırdığı Herend, 1826 yılında Macaristan'da Vince Stalg tarafından seramik üretmek ve porselen yedek parçası yapmak amacı ile ismini aldığı köy olan Herend'de kuruldu.Yüzlerce yıllık tarihi boyunca onbinlerce farklı desen üzerinde çalışan Herend Porselen ressamlarının eski bir gelenek gibi hâlâ porselene işledikleri tarihi desenler var. Bunların en bilinenleri Queen Victoria, Rotschield ve Appony.

    TLSatıldı
  • HEREND VİCTORİA GÜLLÜ KALP FORMUNDA BONBONİYER-Tüm dünyanın tanıdığı ve “Porselenin Kraliçesi” olarak adlandırdığı Herend, 1826 yılında Macaristan'da Vince Stalg tarafından seramik üretmek ve porselen yedek parçası yapmak amacı ile ismini aldığı köy olan Herend'de kuruldu.Yüzlerce yıllık tarihi boyunca onbinlerce farklı desen üzerinde çalışan Herend Porselen ressamlarının eski bir gelenek gibi hâlâ porselene işledikleri tarihi desenler var. Bunların en bilinenleri Queen Victoria, Rotschield ve Appony.

    Lot No: 179

    Lot: 179

    HEREND VİCTORİA GÜLLÜ KALP FORMUNDA BONBONİYER-Tüm dünyanın tanıdığı ve “Porselenin Kraliçesi” olarak adlandırdığı Herend, 1826 yılında Macaristan'da Vince Stalg tarafından seramik üretmek ve porselen yedek parçası yapmak amacı ile ismini aldığı köy olan Herend'de kuruldu.Yüzlerce yıllık tarihi boyunca onbinlerce farklı desen üzerinde çalışan Herend Porselen ressamlarının eski bir gelenek gibi hâlâ porselene işledikleri tarihi desenler var. Bunların en bilinenleri Queen Victoria, Rotschield ve Appony.

    TLSatıldı
  • HEREND VİCTORİA SEPET FORMDA OBJE-Tüm dünyanın tanıdığı ve “Porselenin Kraliçesi” olarak adlandırdığı Herend, 1826 yılında Macaristan'da Vince Stalg tarafından seramik üretmek ve porselen yedek parçası yapmak amacı ile ismini aldığı köy olan Herend'de kuruldu.Yüzlerce yıllık tarihi boyunca onbinlerce farklı desen üzerinde çalışan Herend Porselen ressamlarının eski bir gelenek gibi hâlâ porselene işledikleri tarihi desenler var. Bunların en bilinenleri Queen Victoria, Rotschield ve Appony.

    Lot No: 183

    Lot: 183

    HEREND VİCTORİA SEPET FORMDA OBJE-Tüm dünyanın tanıdığı ve “Porselenin Kraliçesi” olarak adlandırdığı Herend, 1826 yılında Macaristan'da Vince Stalg tarafından seramik üretmek ve porselen yedek parçası yapmak amacı ile ismini aldığı köy olan Herend'de kuruldu.Yüzlerce yıllık tarihi boyunca onbinlerce farklı desen üzerinde çalışan Herend Porselen ressamlarının eski bir gelenek gibi hâlâ porselene işledikleri tarihi desenler var. Bunların en bilinenleri Queen Victoria, Rotschield ve Appony.

    TLSatıldı
  • HEREND VİCTORİA SEPET FORMDA OBJE-Tüm dünyanın tanıdığı ve “Porselenin Kraliçesi” olarak adlandırdığı Herend, 1826 yılında Macaristan'da Vince Stalg tarafından seramik üretmek ve porselen yedek parçası yapmak amacı ile ismini aldığı köy olan Herend'de kuruldu.Yüzlerce yıllık tarihi boyunca onbinlerce farklı desen üzerinde çalışan Herend Porselen ressamlarının eski bir gelenek gibi hâlâ porselene işledikleri tarihi desenler var. Bunların en bilinenleri Queen Victoria, Rotschield ve Appony.

    Lot No: 184

    Lot: 184

    HEREND VİCTORİA SEPET FORMDA OBJE-Tüm dünyanın tanıdığı ve “Porselenin Kraliçesi” olarak adlandırdığı Herend, 1826 yılında Macaristan'da Vince Stalg tarafından seramik üretmek ve porselen yedek parçası yapmak amacı ile ismini aldığı köy olan Herend'de kuruldu.Yüzlerce yıllık tarihi boyunca onbinlerce farklı desen üzerinde çalışan Herend Porselen ressamlarının eski bir gelenek gibi hâlâ porselene işledikleri tarihi desenler var. Bunların en bilinenleri Queen Victoria, Rotschield ve Appony.

    TLSatıldı
  • HEREND VİCTORİA SEPET FORMDA OBJE-Tüm dünyanın tanıdığı ve “Porselenin Kraliçesi” olarak adlandırdığı Herend, 1826 yılında Macaristan'da Vince Stalg tarafından seramik üretmek ve porselen yedek parçası yapmak amacı ile ismini aldığı köy olan Herend'de kuruldu.Yüzlerce yıllık tarihi boyunca onbinlerce farklı desen üzerinde çalışan Herend Porselen ressamlarının eski bir gelenek gibi hâlâ porselene işledikleri tarihi desenler var. Bunların en bilinenleri Queen Victoria, Rotschield ve Appony.

    Lot No: 185

    Lot: 185

    HEREND VİCTORİA SEPET FORMDA OBJE-Tüm dünyanın tanıdığı ve “Porselenin Kraliçesi” olarak adlandırdığı Herend, 1826 yılında Macaristan'da Vince Stalg tarafından seramik üretmek ve porselen yedek parçası yapmak amacı ile ismini aldığı köy olan Herend'de kuruldu.Yüzlerce yıllık tarihi boyunca onbinlerce farklı desen üzerinde çalışan Herend Porselen ressamlarının eski bir gelenek gibi hâlâ porselene işledikleri tarihi desenler var. Bunların en bilinenleri Queen Victoria, Rotschield ve Appony.

    TLSatıldı
  • HEREND FLOWER BONBONİYER-Tüm dünyanın tanıdığı ve “Porselenin Kraliçesi” olarak adlandırdığı Herend, 1826 yılında Macaristan'da Vince Stalg tarafından seramik üretmek ve porselen yedek parçası yapmak amacı ile ismini aldığı köy olan Herend'de kuruldu.Yüzlerce yıllık tarihi boyunca onbinlerce farklı desen üzerinde çalışan Herend Porselen ressamlarının eski bir gelenek gibi hâlâ porselene işledikleri tarihi desenler var. Bunların en bilinenleri Queen Victoria, Rotschield ve Appony.

    Lot No: 186

    Lot: 186

    HEREND FLOWER BONBONİYER-Tüm dünyanın tanıdığı ve “Porselenin Kraliçesi” olarak adlandırdığı Herend, 1826 yılında Macaristan'da Vince Stalg tarafından seramik üretmek ve porselen yedek parçası yapmak amacı ile ismini aldığı köy olan Herend'de kuruldu.Yüzlerce yıllık tarihi boyunca onbinlerce farklı desen üzerinde çalışan Herend Porselen ressamlarının eski bir gelenek gibi hâlâ porselene işledikleri tarihi desenler var. Bunların en bilinenleri Queen Victoria, Rotschield ve Appony.

    TLSatıldı
  • HEREND FLOWER VAZO-Tüm dünyanın tanıdığı ve “Porselenin Kraliçesi” olarak adlandırdığı Herend, 1826 yılında Macaristan'da Vince Stalg tarafından seramik üretmek ve porselen yedek parçası yapmak amacı ile ismini aldığı köy olan Herend'de kuruldu.Yüzlerce yıllık tarihi boyunca onbinlerce farklı desen üzerinde çalışan Herend Porselen ressamlarının eski bir gelenek gibi hâlâ porselene işledikleri tarihi desenler var. Bunların en bilinenleri Queen Victoria, Rotschield ve Appony.

    Lot No: 187

    Lot: 187

    HEREND FLOWER VAZO-Tüm dünyanın tanıdığı ve “Porselenin Kraliçesi” olarak adlandırdığı Herend, 1826 yılında Macaristan'da Vince Stalg tarafından seramik üretmek ve porselen yedek parçası yapmak amacı ile ismini aldığı köy olan Herend'de kuruldu.Yüzlerce yıllık tarihi boyunca onbinlerce farklı desen üzerinde çalışan Herend Porselen ressamlarının eski bir gelenek gibi hâlâ porselene işledikleri tarihi desenler var. Bunların en bilinenleri Queen Victoria, Rotschield ve Appony.

    TLSatıldı
  • HEREND FLOWER PEÇETELİK-Tüm dünyanın tanıdığı ve “Porselenin Kraliçesi” olarak adlandırdığı Herend, 1826 yılında Macaristan'da Vince Stalg tarafından seramik üretmek ve porselen yedek parçası yapmak amacı ile ismini aldığı köy olan Herend'de kuruldu.Yüzlerce yıllık tarihi boyunca onbinlerce farklı desen üzerinde çalışan Herend Porselen ressamlarının eski bir gelenek gibi hâlâ porselene işledikleri tarihi desenler var. Bunların en bilinenleri Queen Victoria, Rotschield ve Appony.

    Lot No: 188

    Lot: 188

    HEREND FLOWER PEÇETELİK-Tüm dünyanın tanıdığı ve “Porselenin Kraliçesi” olarak adlandırdığı Herend, 1826 yılında Macaristan'da Vince Stalg tarafından seramik üretmek ve porselen yedek parçası yapmak amacı ile ismini aldığı köy olan Herend'de kuruldu.Yüzlerce yıllık tarihi boyunca onbinlerce farklı desen üzerinde çalışan Herend Porselen ressamlarının eski bir gelenek gibi hâlâ porselene işledikleri tarihi desenler var. Bunların en bilinenleri Queen Victoria, Rotschield ve Appony.

    TLSatıldı
  • HEREND FLOWER OVAL BONBONİYER MİNİ BOY-Tüm dünyanın tanıdığı ve “Porselenin Kraliçesi” olarak adlandırdığı Herend, 1826 yılında Macaristan'da Vince Stalg tarafından seramik üretmek ve porselen yedek parçası yapmak amacı ile ismini aldığı köy olan Herend'de kuruldu.Yüzlerce yıllık tarihi boyunca onbinlerce farklı desen üzerinde çalışan Herend Porselen ressamlarının eski bir gelenek gibi hâlâ porselene işledikleri tarihi desenler var. Bunların en bilinenleri Queen Victoria, Rotschield ve Appony.

    Lot No: 189

    Lot: 189

    HEREND FLOWER OVAL BONBONİYER MİNİ BOY-Tüm dünyanın tanıdığı ve “Porselenin Kraliçesi” olarak adlandırdığı Herend, 1826 yılında Macaristan'da Vince Stalg tarafından seramik üretmek ve porselen yedek parçası yapmak amacı ile ismini aldığı köy olan Herend'de kuruldu.Yüzlerce yıllık tarihi boyunca onbinlerce farklı desen üzerinde çalışan Herend Porselen ressamlarının eski bir gelenek gibi hâlâ porselene işledikleri tarihi desenler var. Bunların en bilinenleri Queen Victoria, Rotschield ve Appony.

    TLSatıldı
  • HEREND VİCTORİAMİNİ OBJE-Tüm dünyanın tanıdığı ve “Porselenin Kraliçesi” olarak adlandırdığı Herend, 1826 yılında Macaristan'da Vince Stalg tarafından seramik üretmek ve porselen yedek parçası yapmak amacı ile ismini aldığı köy olan Herend'de kuruldu.Yüzlerce yıllık tarihi boyunca onbinlerce farklı desen üzerinde çalışan Herend Porselen ressamlarının eski bir gelenek gibi hâlâ porselene işledikleri tarihi desenler var. Bunların en bilinenleri Queen Victoria, Rotschield ve Appony.

    Lot No: 190

    Lot: 190

    HEREND VİCTORİAMİNİ OBJE-Tüm dünyanın tanıdığı ve “Porselenin Kraliçesi” olarak adlandırdığı Herend, 1826 yılında Macaristan'da Vince Stalg tarafından seramik üretmek ve porselen yedek parçası yapmak amacı ile ismini aldığı köy olan Herend'de kuruldu.Yüzlerce yıllık tarihi boyunca onbinlerce farklı desen üzerinde çalışan Herend Porselen ressamlarının eski bir gelenek gibi hâlâ porselene işledikleri tarihi desenler var. Bunların en bilinenleri Queen Victoria, Rotschield ve Appony.

    TLSatıldı
  • HEREND VİCTORİA MİNİ OBJE-Tüm dünyanın tanıdığı ve “Porselenin Kraliçesi” olarak adlandırdığı Herend, 1826 yılında Macaristan'da Vince Stalg tarafından seramik üretmek ve porselen yedek parçası yapmak amacı ile ismini aldığı köy olan Herend'de kuruldu.Yüzlerce yıllık tarihi boyunca onbinlerce farklı desen üzerinde çalışan Herend Porselen ressamlarının eski bir gelenek gibi hâlâ porselene işledikleri tarihi desenler var. Bunların en bilinenleri Queen Victoria, Rotschield ve Appony.

    Lot No: 191

    Lot: 191

    HEREND VİCTORİA MİNİ OBJE-Tüm dünyanın tanıdığı ve “Porselenin Kraliçesi” olarak adlandırdığı Herend, 1826 yılında Macaristan'da Vince Stalg tarafından seramik üretmek ve porselen yedek parçası yapmak amacı ile ismini aldığı köy olan Herend'de kuruldu.Yüzlerce yıllık tarihi boyunca onbinlerce farklı desen üzerinde çalışan Herend Porselen ressamlarının eski bir gelenek gibi hâlâ porselene işledikleri tarihi desenler var. Bunların en bilinenleri Queen Victoria, Rotschield ve Appony.

    TLSatıldı
  • HEREND YEŞİL APONY SEPET FORMUNDA OBJE-Tüm dünyanın tanıdığı ve “Porselenin Kraliçesi” olarak adlandırdığı Herend, 1826 yılında Macaristan'da Vince Stalg tarafından seramik üretmek ve porselen yedek parçası yapmak amacı ile ismini aldığı köy olan Herend'de kuruldu.Yüzlerce yıllık tarihi boyunca onbinlerce farklı desen üzerinde çalışan Herend Porselen ressamlarının eski bir gelenek gibi hâlâ porselene işledikleri tarihi desenler var. Bunların en bilinenleri Queen Victoria, Rotschield ve Appony.

    Lot No: 192

    Lot: 192

    HEREND YEŞİL APONY SEPET FORMUNDA OBJE-Tüm dünyanın tanıdığı ve “Porselenin Kraliçesi” olarak adlandırdığı Herend, 1826 yılında Macaristan'da Vince Stalg tarafından seramik üretmek ve porselen yedek parçası yapmak amacı ile ismini aldığı köy olan Herend'de kuruldu.Yüzlerce yıllık tarihi boyunca onbinlerce farklı desen üzerinde çalışan Herend Porselen ressamlarının eski bir gelenek gibi hâlâ porselene işledikleri tarihi desenler var. Bunların en bilinenleri Queen Victoria, Rotschield ve Appony.

    TLSatıldı
  • HEREND YEŞİL APONY SEPET FORMUNDA OBJE-Tüm dünyanın tanıdığı ve “Porselenin Kraliçesi” olarak adlandırdığı Herend, 1826 yılında Macaristan'da Vince Stalg tarafından seramik üretmek ve porselen yedek parçası yapmak amacı ile ismini aldığı köy olan Herend'de kuruldu.Yüzlerce yıllık tarihi boyunca onbinlerce farklı desen üzerinde çalışan Herend Porselen ressamlarının eski bir gelenek gibi hâlâ porselene işledikleri tarihi desenler var. Bunların en bilinenleri Queen Victoria, Rotschield ve Appony.

    Lot No: 193

    Lot: 193

    HEREND YEŞİL APONY SEPET FORMUNDA OBJE-Tüm dünyanın tanıdığı ve “Porselenin Kraliçesi” olarak adlandırdığı Herend, 1826 yılında Macaristan'da Vince Stalg tarafından seramik üretmek ve porselen yedek parçası yapmak amacı ile ismini aldığı köy olan Herend'de kuruldu.Yüzlerce yıllık tarihi boyunca onbinlerce farklı desen üzerinde çalışan Herend Porselen ressamlarının eski bir gelenek gibi hâlâ porselene işledikleri tarihi desenler var. Bunların en bilinenleri Queen Victoria, Rotschield ve Appony.

    TLSatıldı
  • HEREND İNDİAN BASKETTRİO FİNCAN FLORAL DESEN-Tüm dünyanın tanıdığı ve “Porselenin Kraliçesi” olarak adlandırdığı Herend, 1826 yılında Macaristan'da Vince Stalg tarafından seramik üretmek ve porselen yedek parçası yapmak amacı ile ismini aldığı köy olan Herend'de kuruldu.Yüzlerce yıllık tarihi boyunca onbinlerce farklı desen üzerinde çalışan Herend Porselen ressamlarının eski bir gelenek gibi hâlâ porselene işledikleri tarihi desenler var. Bunların en bilinenleri Queen Victoria, Rotschield ve Appony.

    Lot No: 194

    Lot: 194

    HEREND İNDİAN BASKETTRİO FİNCAN FLORAL DESEN-Tüm dünyanın tanıdığı ve “Porselenin Kraliçesi” olarak adlandırdığı Herend, 1826 yılında Macaristan'da Vince Stalg tarafından seramik üretmek ve porselen yedek parçası yapmak amacı ile ismini aldığı köy olan Herend'de kuruldu.Yüzlerce yıllık tarihi boyunca onbinlerce farklı desen üzerinde çalışan Herend Porselen ressamlarının eski bir gelenek gibi hâlâ porselene işledikleri tarihi desenler var. Bunların en bilinenleri Queen Victoria, Rotschield ve Appony.

    TLSatıldı
  • HEREND İNDİAN BASKET TRİO FİNCAN FLORAL DESEN-Tüm dünyanın tanıdığı ve “Porselenin Kraliçesi” olarak adlandırdığı Herend, 1826 yılında Macaristan'da Vince Stalg tarafından seramik üretmek ve porselen yedek parçası yapmak amacı ile ismini aldığı köy olan Herend'de kuruldu.Yüzlerce yıllık tarihi boyunca onbinlerce farklı desen üzerinde çalışan Herend Porselen ressamlarının eski bir gelenek gibi hâlâ porselene işledikleri tarihi desenler var. Bunların en bilinenleri Queen Victoria, Rotschield ve Appony.

    Lot No: 195

    Lot: 195

    HEREND İNDİAN BASKET TRİO FİNCAN FLORAL DESEN-Tüm dünyanın tanıdığı ve “Porselenin Kraliçesi” olarak adlandırdığı Herend, 1826 yılında Macaristan'da Vince Stalg tarafından seramik üretmek ve porselen yedek parçası yapmak amacı ile ismini aldığı köy olan Herend'de kuruldu.Yüzlerce yıllık tarihi boyunca onbinlerce farklı desen üzerinde çalışan Herend Porselen ressamlarının eski bir gelenek gibi hâlâ porselene işledikleri tarihi desenler var. Bunların en bilinenleri Queen Victoria, Rotschield ve Appony.

    TLSatıldı
  • HEREND İNDİAN BASKET TRİO FİNCAN FLORAL DESEN-Tüm dünyanın tanıdığı ve “Porselenin Kraliçesi” olarak adlandırdığı Herend, 1826 yılında Macaristan'da Vince Stalg tarafından seramik üretmek ve porselen yedek parçası yapmak amacı ile ismini aldığı köy olan Herend'de kuruldu.Yüzlerce yıllık tarihi boyunca onbinlerce farklı desen üzerinde çalışan Herend Porselen ressamlarının eski bir gelenek gibi hâlâ porselene işledikleri tarihi desenler var. Bunların en bilinenleri Queen Victoria, Rotschield ve Appony.

    Lot No: 196

    Lot: 196

    HEREND İNDİAN BASKET TRİO FİNCAN FLORAL DESEN-Tüm dünyanın tanıdığı ve “Porselenin Kraliçesi” olarak adlandırdığı Herend, 1826 yılında Macaristan'da Vince Stalg tarafından seramik üretmek ve porselen yedek parçası yapmak amacı ile ismini aldığı köy olan Herend'de kuruldu.Yüzlerce yıllık tarihi boyunca onbinlerce farklı desen üzerinde çalışan Herend Porselen ressamlarının eski bir gelenek gibi hâlâ porselene işledikleri tarihi desenler var. Bunların en bilinenleri Queen Victoria, Rotschield ve Appony.

    TLSatıldı
  • HEREND İNDİAN BASKET TRİO FİNCAN FLORAL DESEN-Tüm dünyanın tanıdığı ve “Porselenin Kraliçesi” olarak adlandırdığı Herend, 1826 yılında Macaristan'da Vince Stalg tarafından seramik üretmek ve porselen yedek parçası yapmak amacı ile ismini aldığı köy olan Herend'de kuruldu.Yüzlerce yıllık tarihi boyunca onbinlerce farklı desen üzerinde çalışan Herend Porselen ressamlarının eski bir gelenek gibi hâlâ porselene işledikleri tarihi desenler var. Bunların en bilinenleri Queen Victoria, Rotschield ve Appony.

    Lot No: 197

    Lot: 197

    HEREND İNDİAN BASKET TRİO FİNCAN FLORAL DESEN-Tüm dünyanın tanıdığı ve “Porselenin Kraliçesi” olarak adlandırdığı Herend, 1826 yılında Macaristan'da Vince Stalg tarafından seramik üretmek ve porselen yedek parçası yapmak amacı ile ismini aldığı köy olan Herend'de kuruldu.Yüzlerce yıllık tarihi boyunca onbinlerce farklı desen üzerinde çalışan Herend Porselen ressamlarının eski bir gelenek gibi hâlâ porselene işledikleri tarihi desenler var. Bunların en bilinenleri Queen Victoria, Rotschield ve Appony.

    TLSatıldı
  • HEREND İNDİAN BASKET TRİO FİNCAN FLORAL DESEN-Tüm dünyanın tanıdığı ve “Porselenin Kraliçesi” olarak adlandırdığı Herend, 1826 yılında Macaristan'da Vince Stalg tarafından seramik üretmek ve porselen yedek parçası yapmak amacı ile ismini aldığı köy olan Herend'de kuruldu.Yüzlerce yıllık tarihi boyunca onbinlerce farklı desen üzerinde çalışan Herend Porselen ressamlarının eski bir gelenek gibi hâlâ porselene işledikleri tarihi desenler var. Bunların en bilinenleri Queen Victoria, Rotschield ve Appony.

    Lot No: 198

    Lot: 198

    HEREND İNDİAN BASKET TRİO FİNCAN FLORAL DESEN-Tüm dünyanın tanıdığı ve “Porselenin Kraliçesi” olarak adlandırdığı Herend, 1826 yılında Macaristan'da Vince Stalg tarafından seramik üretmek ve porselen yedek parçası yapmak amacı ile ismini aldığı köy olan Herend'de kuruldu.Yüzlerce yıllık tarihi boyunca onbinlerce farklı desen üzerinde çalışan Herend Porselen ressamlarının eski bir gelenek gibi hâlâ porselene işledikleri tarihi desenler var. Bunların en bilinenleri Queen Victoria, Rotschield ve Appony.

    TLSatıldı
  • HEREND VİCTORİA MİNİ OBJE-Tüm dünyanın tanıdığı ve “Porselenin Kraliçesi” olarak adlandırdığı Herend, 1826 yılında Macaristan'da Vince Stalg tarafından seramik üretmek ve porselen yedek parçası yapmak amacı ile ismini aldığı köy olan Herend'de kuruldu.Yüzlerce yıllık tarihi boyunca onbinlerce farklı desen üzerinde çalışan Herend Porselen ressamlarının eski bir gelenek gibi hâlâ porselene işledikleri tarihi desenler var. Bunların en bilinenleri Queen Victoria, Rotschield ve Appony.

    Lot No: 199

    Lot: 199

    HEREND VİCTORİA MİNİ OBJE-Tüm dünyanın tanıdığı ve “Porselenin Kraliçesi” olarak adlandırdığı Herend, 1826 yılında Macaristan'da Vince Stalg tarafından seramik üretmek ve porselen yedek parçası yapmak amacı ile ismini aldığı köy olan Herend'de kuruldu.Yüzlerce yıllık tarihi boyunca onbinlerce farklı desen üzerinde çalışan Herend Porselen ressamlarının eski bir gelenek gibi hâlâ porselene işledikleri tarihi desenler var. Bunların en bilinenleri Queen Victoria, Rotschield ve Appony.

    TLSatıldı
  • HEREND VİCTORİA MİNİ OBJE-Tüm dünyanın tanıdığı ve “Porselenin Kraliçesi” olarak adlandırdığı Herend, 1826 yılında Macaristan'da Vince Stalg tarafından seramik üretmek ve porselen yedek parçası yapmak amacı ile ismini aldığı köy olan Herend'de kuruldu.Yüzlerce yıllık tarihi boyunca onbinlerce farklı desen üzerinde çalışan Herend Porselen ressamlarının eski bir gelenek gibi hâlâ porselene işledikleri tarihi desenler var. Bunların en bilinenleri Queen Victoria, Rotschield ve Appony.

    Lot No: 200

    Lot: 200

    HEREND VİCTORİA MİNİ OBJE-Tüm dünyanın tanıdığı ve “Porselenin Kraliçesi” olarak adlandırdığı Herend, 1826 yılında Macaristan'da Vince Stalg tarafından seramik üretmek ve porselen yedek parçası yapmak amacı ile ismini aldığı köy olan Herend'de kuruldu.Yüzlerce yıllık tarihi boyunca onbinlerce farklı desen üzerinde çalışan Herend Porselen ressamlarının eski bir gelenek gibi hâlâ porselene işledikleri tarihi desenler var. Bunların en bilinenleri Queen Victoria, Rotschield ve Appony.

    TLSatıldı